Tgrt Haber
18 Şubat 2014 20:35

Samanta Mendes Survivor'da yarışacak

Samanta Mendes bu sene Survivor'da yarışacak isimlerden biri oldu. İşte Samanta Mendes hakkında herşey bu sayfada.

Samanta Mendes Survivor'da yarışacak
İngilizce, Türkçe, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Kriolca, Samanta Mendes, Samanta Mendes, Samanta Mendes kimdir, Samanta Mendes Survivor, Samanta Mendes ada, Acun Ilıcalı,

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor'da Gönüllüler ekibi de belli oldu. Samanta Mendes  bu sene ada da yarışacak isimlerden biri oldu.Peki kimdir Samanta Mendes. Survivor'da yarışacak olan Samanta Mendes  hakkındaki detaylı bilgiyi sizler için derledik. Samanta Mendes kimdir?
Samanta Mendes kimdir? 1/1/1986 doğumlu Gana kökenli 24 yaşındaki Samanta Mendes, 16 yaşında katıldığı bir güzellik yarışmasında 1. olup kazanarak ünlendi. Güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra modellik yapmaya başlayan Samanta Mendes, aynı zamanda TIP öğrencisidir. Boyu : 1,73 olmakla birlikte 53 kilodur. Aynı zamanda İngilizce, Türkçe, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Kriolca olmak üzere 6 dil bilmektedir.Samanta Mendes‘i TV8'de ekrana gelen Şakada Şuka programından tanıyoruz. Siyahi güzel bozuk Türkçe’siyle sunduğu Şakada Şuka programıyla tanındı.
SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK
Türk televizyonlarının başarılı yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı Survivor'ın ne zaman başlayacağını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Survivor ne zaman başlayacak ve Survivor hakkındaki detaylı bilgi haberimizde. İşte Survivor'ın başlayacağı tarih ve Survivor'a katılacak ünlülerin listesi. Acun Ilıcalı Survivor'ın 2 Mart'ta ekranlarda olacağını açıkladı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor bu sene de nefesleri kesecek. Survivor katılacak isimler bir bir açıklanırken Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir isim geldi. Acun Ilıcalı Survivor'a katılacak bir ismi daha twitter'dan açıkladı. Ilıcalı Gökhan Keser'in Survivor'da yarışacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Gökhan Keser Survivor ünlüler takımında yarışacak.
Olimpik Survivor'a hazır olun' diyen Acun Ilıcalı yarışmanın kadrosuna Duygu Bal ve Merve Aydın'ı dahil etti. 1987 doğumlu milli voleybolcu Duygu Bal, son olarak Fenerbahçe'de forma giydi. 1990 doğumlu Merve Aydın, 2011'deki Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı. Londra 2012'de kadınlar 800 metre seçmelerinde yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak serisini sonuncu olarak bitirdi.
Türkiye ’nin en çok izlenen yarışma programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı 24 Ocak'ta "Eski futbolcu Ahmet Dursun ile Serenay Aktaş'ın" da yarışma kadrosuna katıldığını duyurdu. 2005-206 sezondunda Beşiktaş'ta oynayan Ahmet Dursun, kariyer hayatında bir çok kez milli takım forması giydi.
Dursun, şu sıralar Eyüpspor'da top koşturuyor. 1993 doğumlu Serenay Aktaş, profesyonel olarak futbol oynuyor. Oyunculukta da iddialı olan Aktaş, Türk Malı, Şüphe, Yahşi Cazibe,Kalbim Seni Seçti ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol aldı. Acun Ilıcalı yarışmaya katılacak ilk ismi "Tolga Karel Survivor'da yarışacağı kesinleşen ilk ünlü oldu" notuyla duyurdu. Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Tolga Karel, son olarak Kanıt dizisiyle ekranlara gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...