Tgrt Haber
22 Mart 2017 14:32

“Akla ziyan kararlar veren bütün hakimler hakkında işlem yapılmalı”

İstanbul’da bir belediye otobüsünde Hemşire Ayşegül Terzi’ye tekme atan Abdullah Çakıroğlu’nu serbest bırakan hakimin FETÖ’den tutuklanması Medya Kritik programında tartışıldı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Buradan HSYK’yı uyarıyorum. Akla ziyan, adalete, hukuk sistemine, ahlaka ve vicdana aykırı karar veren bütün hakimler hakkında işlem yapılmalı” dedi.

“Akla ziyan kararlar veren bütün hakimler hakkında işlem yapılmalı”
fetö,hakim,medya kritik,

Türkiye’de bu tür akla ziyan kararlara imza atan hakimlere dikkat edilmesi gerektiğini defalarca yazdığını ve söylediğini belirten Fuat Uğur, “Bunlar FETÖ’cü olabilir diye bar bar bağırıyorum. İşte bir tane daha çıktı. Tekmeci saldırganı serbest bırakan o alçak hakim FETÖ’cü çıkmış ve tutuklanmış” dedi. Bu kişilerin toplumda infial oluşturmaya çalıştıklarını belirten Uğur, “Bu olaydan sonra Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nu (HSYK) uyarıyorum. Akla, adalete, hukuk sistemine, ahlaka ve vicdana aykırı bu tür kararlar veren bütün hakimler hakkında işlem yapılmalı. Onların FETÖ’cülüğü sonradan çıkıyor zaten” diye konuştu.

ByLock’çu alçakların kendilerini gizlemeye devam ettiklerini belirten Gazeteci Yazar Cem Küçük, “Hakim mahkemede FETÖ’cüleri yargılıyor. MİT’ten ByLock listeleri geliyor. FETÖ’cüleri yargılayan hakim FETÖ’cü olduğu için gözaltına alınıyor, ardından tutuklanıyor. Bunlardan az kaldı ama hala var oldukları belli” dedi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...