Tgrt Haber
15 Mart 2017 14:58

“BBP’ye yönelik alçak algı operasyonunu millete yutturmaya çalışıyorlar”

Ahmet Hakan yönetimindeki Kanal D’de, referandumda ‘Evet’ diyeceğini açıklayan Büyük Birlik Partisi’nde (BBP) bu karardan dolayı karışıklık çıktığına dair haberler, Medya Kritik Programı’nda ele alındı. Haberde ses kayıtlarının ve sahte Twitter hesaplarının kullanıldığını belirten Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Bunlar tipik FETÖ’cü yalanı. BBP’ye yönelik alçak algı operasyonunu millete yutturmaya çalışıyorlar” dedi.

“BBP’ye yönelik alçak algı operasyonunu millete yutturmaya çalışıyorlar”
medya kritik,

BBP’nin gizli toplantısından gizli çekim kayıtlarını yayınlayarak, BBP içinde ‘Evet’ açıklaması nedeniyle büyük çatlak varmış gibi bir izlenim yaşatılmaya çalışıldığını belirten Fuat Uğur, “İki ilçe başkanı, bir partiden çok eskiden istifa etmiş birini alıyorlar, sanki bütün BBP’liler ‘Hayır’ diyormuş gibi bir izlenim oluşturmaya çalışıyorlar. Bu alçak algı operasyonunu millete yutturmaya çalışıyorlar. Bunlar tipik FETÖ’cü yalanı” dedi.

Bu kesimin Sivas’taki Madımak Oteli yangınından bile yıllarca BBP’yi sorumlu tuttuklarını kaydeden Fuat Uğur, şunları söyledi:

“Madımak’ta derin devlet tarafından çıkarılan yangında Aziz Nesin’i ve diğerlerini Muhsin Yazıcıoğlu ve BBP’liler kurtardılar ve il merkezinde sakladılar. O gece yine karanlık birileri Sünni mahallelerde katliamlar yaptılar. Bunlar hiç konuşulmadı. Dönemin Başbakan Yardımcısı Erdal İnönü tüm çağrılara rağmen müdahale etmediğini buradan hatırlatırım. Ama bunlar yıllarca, Muhsin Başkanı ve BBP’lileri suçlamaktan geri durmadılar’’

Gazeteci Yazar Cem Küçük, Ahmet Hakan ve Aydın Doğan’ın FETÖ yöntemiyle Alperenlere operasyon çektiklerini söyledi. “BBP hayır deseydi bunu yaparlar mıydı?” diye soran Cem Küçük, “Sanal Twitter hesabıyla Alperenlere operasyon yapan Ahmet Hakan’ın bu yaptığı FETÖ’cülerle iş tutmaktır. Geçmişte de FETÖ’cülerle iş tutmuştu. Şimdi de FETÖ’cülerle iş tutuyor. Ama patronunun emrinde bunu yapıyor. Çünkü patronu da yurt dışında FETÖ’cü odaklarla iş tutmayı sürdürüyor” dedi. Küçük, Madımak’taki yangından kurtulan yazar Aziz Nesin’in Muhsin Yazıcıoğlu’na teşekkür ettiğini de belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...