Tgrt Haber
22 Mart 2017 13:43

“Bu görüntüler, ‘15 Temmuz’a kontrollü darbe’ diyen alçaklara gelsin”

A Haber tarafından ilk kez yayınlanan, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Genelkurmay’da komutanların gözaltına alındığı görüntüler Medya Kritik programında masaya yatırıldı. Gazeteci Yazar Cem Küçük, yurt dışında ve yurt içinde bazı kişilerin 15 Temmuz darbe girişimine “Kontrollü darbe” dediklerini hatırlatarak, “Bu görüntüler 15 Temmuz kontrollü darbe diyen alçaklara gelsin” dedi.

“Bu görüntüler, ‘15 Temmuz’a kontrollü darbe’ diyen alçaklara gelsin”
medya kritik,

15 Temmuz gecesi Genelkurmay’da yaşananları gösteren görüntülerde, darbeci alçakların o dönemin komutanlarına pusu kurdukları, komutanları derdest ettikleri, ellerini kelepçeleyip başlarına çuval geçirdikleri ve Akıncılar Üssü’ne götürdükleri açıkça görülüyor. Görüntülerin insanın tüylerini diken diken ettiğini belirten Cem Küçük, “Bu görüntüler ortadayken, Almanya ve Amerika olarak senin delile mi ihtiyacın var? Bu kan donduran görüntüler, 15 Temmuz kurgudur, kontrollü darbedir diyen alçaklara gelsin” dedi. Küçük, görüntülerde kimliği belli olan darbeci hainlerin cezalarının toplum vicdanı açısından 3-4 celsede verilmesi gerektiğini de belirtti.

Genelkurmay’daki darbe girişimi gecesi görüntülerini, “Bugüne kadar gördüğüm en çarpıcı görüntüler” olarak niteleyen Gazeteci Yazar Fuat Uğur, “Bu görüntüler, FETÖ’cü alçakların neler yapabileceğini, ne kadar alçaklık yapabileceklerini, ne kadar sinsi olabildiklerini net olarak gösteriyor” dedi. Çok üzgün ve çok öfkeli olduğunu kaydeden Uğur, “Bu görüntülerden sonra 15 Temmuz gecesi kontrollü darbe girişimiydi diyenler ya gerizekalıdır ya da alçaktır. Bunu bu kadar açık ve net söylüyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...