Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ekim 2016 18:55

'Diriliş Ertuğrul' yeni sezona iddialı başladı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ertuğrul Gazi'nin ve Osmanlı'nın kuruluş hikayesini anlatan "Diriliş Ertuğrul" dizisi, yeni sezona iddialı başladı.

'Diriliş Ertuğrul' yeni sezona iddialı başladı
diriliş ertuğrul, yeni sezon,

TRT 1 ekranlarında üçüncü sezona farklı bir giriş yapan "Diriliş Ertuğrul" dizisi, "#BirMilletinDirilişi" etiketiyle, sosyal medyada Türkiye ve dünya çağında en çok konuşulan konular arasına girdi. Dizinin dün akşamki bölümüne, izleyiciler yoğun ilgi gösterdi.

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı dizide, yeni sezonda, izleyici karşısına akıl oyunları yapan, sadece kılıçla değil stratejik hesaplarla da ilerleyerek devlet kurma hedefinde olan bir "Ertuğrul" çıktı.

Yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği "Diriliş Ertuğrul"daki yeni karakterler, dövüş sahneleri, yeni mekanlar ve kostümleriyle dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...