Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Haziran 2016 16:01

'İnşaatta çalışırken hiç utanmadım çünkü...'

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından inşaatta çektirdiği bir fotoğraf paylaştı.

'İnşaatta çalışırken hiç utanmadım çünkü...'
İbrahim Tatlıses,

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından inşaatta çektirdiği bir fotoğraf paylaştı. İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Intsagram hesabından maziyi hatırlatan bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa bir de not düşen Tatlıses, duygusal ifadeler kullandı. İbrahim Tatlıses’in paylaşımı şu şekilde:

"İnşaatta çalışırken, hiç utanmadım hiç arlanmadım çünkü o benim mesleğimdi. Onunla ekmeğimin parasını, evimin iaşesini kazanıyordum. Soğuk demirciydim, hep yazıyorlar ya ameleydi; evet inşaat deyince hepsi giriyor işin içine... Ciğerci Ahmede Zemmenin oğluyam. 9 yaşına kadar babamın yanında ciğercilik yaptım, 9 yaşından sonra Nenem Zemme elimden tuttu; sanat altın bileziktir dedi. Beni uzaktan akrabamız olan, askerden yeni gelmiş Mehmet İyigün’ün yanına götürdü. Gidiş o gidiş oldu, Şanlıurfa’nın hükümet binasını yaptık müteahhitide Rahmetli Cemil Dilan’dı. Sonra gün geldi gün geçti, şöhret oldum ve Diyarbakır’da rahmetlinin Dilan sineması vardı, orada sahneye çıktım. Bakar mısınız, yıllar önce rahmetlinin inşaatında çalış, üzerinden 15-16 sene geçsin, sen git rahmetlinin sinemasında sahneye çık! Hayde gelde Yaradana inanma...!!! Buna da hamdolsun, şükürler olsun...

Not: Kimse ben şöyleyim ben böyleyim demesin sakın ha.!!!!"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...