Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Mart 2017 14:43

“Karaktersizsen yetki herkesi bozar”

CHP’nin Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Trabzon’da söylediği “Bu kadar yetki Peygamberi bile bozar” sözleri Medya Kritik Programı’nda büyük tepki çekti. Deniz Baykal’a sert çıkan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Senin uçkurunun bedelini bütün Türkiye ödüyor. Eğer karaktersizsen yetki herkesi bozar” dedi.

“Karaktersizsen yetki herkesi bozar”
medya kritik,

Deniz Baykal’ın CHP Genel Başkanlığı yerine her şeyi yaptığını belirten Fuat Uğur, “Sevgilisini milletvekili yaptı, uçkurunun bedelini millete ödetti ve Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir belayı milletin başına sardı” dedi. Sadece CHP Genel Başkanlığı’nın bile Deniz Baykal’ı bozduğunu belirten Uğur, “Kemal Kılıçdaroğlu belasını senin yüzünden getirmediler mi? getirdiler. Karaktersiz adamı her şey bozar. Karaktersizsen yetki herkesi bozar” diye konuştu.

Deniz Baykal’ın tek adam olarak 18 yıl CHP Genel Başkanlığı yaptığını vurgulayan Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, partide tam anlamıyla antidemokratik uygulamalara imza attığını söyledi. Övür, “Bugün eğer siyasi tartışmalar bu noktaya geldiyse, senin o gün 367 garabetine verdiğin destekten dolayı tartışılıyor. O garabetten, hokkabazlıktan dolayı tartışılıyor. Şimdi 367’de yaptıklarını unutamazsın. Cumhurbaşkanını halkın seçmesinin yolunu sen açtın. Artık bundan şikayet edemezsin” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...