Tgrt Haber
20 Mart 2017 14:35

“O liste varsa sen açıkla Sayın Kılıçdaroğlu”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hürriyet Gazetesi’nden Hande Fırat’a verdiği “O listeyi açıklayın” başlıklı röportaj, Medya Kritik Programı’nda büyük tepki gördü. AK Parti içinde ByLock’çu milletvekili olduğuna inanmadığını, alçakça bir tezgâh planlandığını belirten Gazeteci Yazar Cem Küçük, “O liste varsa sen açıkla Sayın Kılıçdaroğlu. Ya da bana verin ben açıklayayım” dedi.

“O liste varsa sen açıkla Sayın Kılıçdaroğlu”
medya kritik,

2013-2016 arasında FETÖ’ye açıktan destek verenlerin bulunduğunu belirten Cem Küçük, “Bunlara işlem yapılmaması durumunda, bunlar bir yolunu bulup başta Tayyip Erdoğan olmak üzere hepimizi tutuklamaya kalkarlar. Pis bir oyun tezgahlıyorlar. Ben buradan bir kez daha uyarayım. Çok pis kokular geliyor. Hükümeti ve Tayyip Bey’i FETÖ’den yargılayalım diyenler var. FETÖ’ye yardım yataklık konumunda olanlar, bir operasyon yapmaya kalkarsanız, bizim taraf sizi yargılar. Çok pis yamulursunuz” dedi. “ByLock kullanan siyasilerin listesini açıklayın” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na da seslenen Cem Küçük, “O liste varsa sen açıkla Sayın Kılıçdaroğlu. Ya da bana verin ben açıklıyayım” diye konuştu.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerini, “Ahlaksızca ve pis bir üslupla yapılan açıklama” diye niteledi. Hükümetin “Böyle bir liste yok” açıklamalarına rağmen bu tarz konuşmaların kafalarda karışıklık oluşturmaya yönelik operasyon olduğunu belirten Uğur, “Son dönemde Aydınlık ve Sözcü gazeteleri üzerinden bunu yapıyorlar. Çamur at izi kalsın politikası ve yalanlar üzerine kurulu bir siyaset. Şunu anlamaları gerekiyor ki, böyle bir siyaset tarzı, çirkef siyaset tarzı, vatandaşlardan geri döner” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...