Tgrt Haber
17 Mart 2018 22:01

17 Mart Survivor'da Son Bölümde Ödül Oyununu Kim Kazandı?

17 Mart Survivor'da son bölümde ödül oyununu kim kazandı? Ödül oyunu için karşı karşıya gelen All Star ve Gönüllüler kadrosu nefes kesen bir mücadele yaşadı, oyunun sonunda her iki tarafta gözyaşlarına boğuldu. Peki Survivor son bölümde ödül oyununu kim kazandı? Yiğit Dikmen'in durumu ne? İşte tüm detaylar...

17 Mart Survivor'da Son Bölümde Ödül Oyununu Kim Kazandı?
survivor,survivor yv8 canlı izle,ödül oyunu,17 mart survivor,survivior son bölüm

17 Mart Survivor'da son bölümde ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2018'de yarışmacılar zorlu mücadeleye devam ediyor. Reytingleri alt üst eden Survivor'da dün akşam yine heyecan dolu bir ödül oyunu oynandı. Heyecanın dorukta olduğu yarışmada Survivor Yiğit görünmez bir kaza geçirdi. Peki Survivor 2018'in bu akşamki ödül oyununu hangi takım kazandı?

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın zorlu geçen ödül oyunununda nefesler tutuldu. İzleyiciyi ekrana kilitleyen ödül oyunu yarışmacıların birbirinden hırslı olması izleyenleri heyecanlandırdı. Survivor'ın bu akşamki yemek ödülünü 10-8 All Star takımı aldı.

SURVİVOR YİĞİT KORKUTTU

Survivor ödül oyununda Yiğit görünmez bir kaza yaşadı ve herkesi korkuttu. Çektiği arabanın demirine yüzünü çarpan Yiğit'in sağlık durumu iyi. Biraz dinlenmenin ardından oyuna devam etti.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI - HAKAN OYUNDA

Survivor 2018 Gönüllüler takımında yarışan Hakan Hatipoğlu uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle oyunlara katılamaıyordu. Sağlık durumunun iyi olduğu Hakan Bu akşam oyuna katılacak. Kıran kırana mücadelenin yaşanaca Survivor'da kim kazanacak? İşte Survivor 2018'in nefes kesen tanıtımı....

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...