Tgrt Haber
12 Nisan 2014 18:10

Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'i Beyaz Show'a katıldı

Yeşilçam'ın efsane film serisi Hababam Sınıfı'nın sevilen ismi dün akşam yayınlanan Beyaz Show'a katıldı.

Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'i Beyaz Show'a katıldı
Hababam Sınıfı, Beyaz Show öalışkan ahmet, hababam sınıfı karakterleri,Ahmet Sezerel , Ahmet Sezerel son hali,

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'a, Türk sinemasının klasiklerinden Hababam Sınıfı'nın tek mezunu öğrencisi Ahmet'i canlandıran Ahmet Sezerel konuk oldu. Hababam'dan sonra Aile Şerefi, Gülen Gözler (Neşeli Günler), Gülen Adam ve Aşkın Dansı gibi filmlerde rol alan Ahmet Sezerel, yaklaşık 20 yıl sonra ilk kez bir canlı yayına davet edildiğini söyledi. Beyazıt Öztürk'ün o günlere dair neler hissettiği sorusuna Sezerel, "O dönemin sanatçılarıyla birlikte aynı filmde rol almak büyük onur ve mutluluktu. Nasıl ki Charlie Chaplin'in filmlerini hala beğeniyle izliyorsak, Hababam Sınıfı'nın da biz öldükten sonra bile, bir klasik olarak izleneceğine inanıyorum" dedi.
HABABAM'IN ÇALIŞKAN AHMET'İ KİMDİR?
Serinin 'Hababam Sınıfı Uyanıyor' bölümünde rol alan Sezerel'in oynadığı karakter Ahmet, çalışkan bir öğrencidir. Hababam, başta köylü diye alay ettiği Ahmet'i de kendisine benzetmeye çalışır. Ne var ki Ahmet, kolay pes etmeyen, duyarlı ve duygulu bir çocuktur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...