Tgrt Haber
31 Aralık 2016 12:27

2017 Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı | Amorti 2016 Kazanan Numaralar

2017 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları, Milli Piyango 2017 Yılbaşı Çekilişine Saatler Kaldı. Amorti Kazanan Numaralar hangileri. Yılbaşı çekilişi çekilir çekilmez amorti kazanan numaralar hemen haberimizde olacak.

2017 Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı | Amorti 2016 Kazanan Numaralar
milli piyango,milli piyango sonuçları, milli piyango tam liste,milli piyango sorgulama ekranı, milli piyango sıralı tam liste,

Milli Piyango 2017 Çekiliş Sonuçları, Milli Piyango 2017 Yılbaşı Çekilişine Saatler Kaldı. Amorti kazanan numaralar hangileri. Yılbaşı çekilişi çekilir çekilmez amorti kazanan numaralar hemen haberimizde olacak. Milli Piyango büyük ikramiyesi milyonların hayalini süslemeye başladı.  Milli piyango biletlerinde büyük ikramiye en çok hangi numaralara çıktı? Yılbaşı biletinin en şanslı numaraları hangileri? 31 Aralık Cumartesi gecesine saatlar kaldı ve çekilişi anlık olarak sayfamızdan ulaşabilirsiniz.2017 Yılbaşı çekilişi amorti kazanan rakamlar hangileri oldu? 2017 Yılına büyük talihli olma umuduyla girecek isteyen milyonlarca insan, yılbaşı biletlerini günler öncesinden bitirdi. Milli piyango biletlerini alacak olan talihli adaylarının ise en çok merak ettiği soru, milli piyango ikramiyesinin en çok isabet ettiği rakamların hangileri olduğu. Peki, milli piyango biletlerinde ikramiye en çok hangi rakamlara çıkıyor? Yılbaşı biletinin en şanslı rakamları hangileri? Ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

60 MİLYONLUK İKRAMİYENİN TALİHLİSİ BELLİ OLDU:

2796288

MİLLİ PİYANGO'DA KAZANAN İLK NUMARALAR BELLİ OLDU!

Milli Piyango 100 bin liralık ikramiye bilet çekilişi açıklandı.

3044608, 2948808, 6579442
 

500 BİN TL İKRAMİYE KAZANAN NUMARA

2566180 (İstanbul, Samsun, İzmir)

1 MİLYON TL İKRAMİYE KAZANAN NUMARA

6835248 (İstanbul, Bursa)

2 MİLYON TL İKRAMİYE KAZANAN NUMARA

8932892

MİLLİ PİYANGO'DA AMORTİLER

Milli Piyango çekilişinde amortiler 0 ve 5 rakamları oldu

MİLLİ PİYANGO'DA KAZANAN İLK NUMARALAR BELLİ OLDU!

Milli Piyango 100 bin liralık ikramiye bilet çekilişi açıklandı. Çeyrek bilete çıkan 100 bin liralık ikramiye, 2 İstanbul ve bir İskenderun'a çıktı.

100 bin liralık ikramiyeye çıkan numaralar aşağıda yer almaktadır.

3044608, 2948808, 6579442

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ!


MPİ YILBAŞI BİLETİ SORGULAMA EKRANI



2016 YILBAŞI İKRAMİYESİ DÖRDE BÖLÜNMÜŞTÜ

Geçen yıl yapılan 2016 MPİ Yılbaşı çekilişi sonucunda büyük ikramiye çeyrek bilete çıkmıştı. İki talihliyi birden çıkaran Aydın geride kalan yılın şanslı ili olmuştu. Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 4’e bölünürken, Aydınlı iki talihliden birisinin Sökeli kamyon şoförü Halit Abak olduğu bilgisine ulaşıldı. Talihli vatandaşın kızının, işyerinden izin alarak izne çıktığı ve pazartesi günü Ankara’ya gideceklerini söylediği öğrenildi.

Sökeli bazı esnafların verdiği bilgiler doğrultusunda, Sökeli talihlinin Halit Abak isimli kamyon şoförü olduğu öğrenildi. Söke’ye bağlı Sazlı Mahallesi nüfusuna kayıtlı 54 yaşındaki Halit Abak’ın, ekonomik durumunun çok iyi olmadığı ve ailesi ile birlikte Söke’de ikamet ettiği öğrenildi

Milli Piyango talihlisi Halit Abak’ın kızı Öznur Abak’ın, Söke Türk Telekom Müdürlüğü’nde uzman yardımcısı olarak görev yaptığı ve bu gelişme üzerine izne ayrıldığı öğrenildi. Öznur Abak’ın Türk Telekom Aydın İl Müdürlüğü’ndeki amirlerine de büyük ikramiyenin kendilerine çıktığı konusunda bilgilendirdiği ve ikramiyeyi almak için babası ile birlikte pazartesi günü Ankara’ya gideceklerini söylediği belirtildi.



BİLET ARKASINDA İMZA OLMALI MI?

Milli Piyango İdaresine ait tüm şans oyun biletlerinin arkasına ad ve soyadının yazarak imzalanması güvenlik açısından önerilir. Ayrıca ikramiye kazanan talihlilerden, ikramiyelerini almak için Milli Piyango İdaresi veya şubelerine başvurduklarında biletlerin kendilerine ait olduğunu ispatlamak için biletlerin arkasına ad ve soyad yazıp imzalamaları istenir. Sayısal oyunların kuponları ise oyun oynama aracıdır.

YOK ARTIK DEDİRTTİ! ARACININ PLAKASIYLA AYNI NUMARAYI ALDI, VE KAZANDI

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiye isabet eden "2692160" numaralı çeyrek biletlerden biri, Denizli'de 21 yaşındaki minibüs şoföründe olduğu bildirildi - Büyük ikramiyeyi tahsil etmek için Ankara'ya gittiği öğrenilen Alişan'ın, aracının plakasının son 3 hanesi olan "160" sayılı bileti aldığı ortaya çıktı

Denizli'nin Çal ilçesinde 21 yaşındaki minibüs şoförü Murat Alişan'a, Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde için Aydın'dan aldığı çeyrek bilete büyük ikramiyenin isabet ettiği bildirildi.

Akkent Mahallesinde yaşayan Şükrü Alişan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 21 yaşındaki oğlu Murat Alişan'ın Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için Aydın'dan aldığı "2692160" numaralı çeyrek bilete büyük ikramiyenin isabet ettiğini kaydetti.

Alişan'ın kardeşi Mahmut Alişan, amcasının oğlu Sait Alişan ve bir banka müdürüyle sabah saatlerinde Milli Piyango Genel Merkezi’ne gittiğini ifade eden baba Alişan, şöyle konuştu:

"Minibüs şoförlüğü yapan oğlum 20 NR 160 plakalı minibüsün plakasını biletin son üç numarası olarak seçmiş. Aracın plakası kendisine 12,5 milyon kazandırdı. Evlilik hazırlığı yapan oğluma evimizin yanında ev yapımına başlamıştık. Oğlum 1,5 yıl kadar nişanlı kaldıktan sonra 15 gün önce nişanlısından ayrıldı."

Milli Piyango’nun "yılbaşı özel çekilişi"nde 50 milyon liralık ikramiye isabet eden "2692160" numaralı çeyrek biletin sahibinin Çallı olması ilçede heyecan yaşattı.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Piyango'nun büyük ikramiyesinin ilçelerine çıkmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Büyük ikramiyenin ilçemize çıkması herkesi mutlu etti. Para çıkan arkadaşımızı tanıyorum. İşinde gücünde herkesin sevdiği genç bir arkadaşımız. İnşallah ailesine, Çal’a hayırlar getirir. Bu paranın ilçemize de faydası olacağını düşünüyorum. Yılbaşında çifte mutluluk yaşadık."

İbrahim Kasımoğlu isimli bir vatandaş ise çok şaşırdığını belirterek ikramiyenin çıkan kişi ve Çal ilçesi için hayırlı olmasını diledi.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI HABERLERİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...