Tgrt Haber
11 May 2014 15:07

Muhteşem Yüzyıl dizisi izleyicilerine kötü haber

Muhteşem Yüzyıl 1 hafta ara veriyor. Finale doğru giden dizi 14 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanmayacak.

Muhteşem Yüzyıl dizisi izleyicilerine kötü haber
muhteşem yüzyıl dizisi,final,muhteşem yizyıl dizisi,GÜNCEL,GÜNCEL haberleri,

14 Mayıs gecesi 20:00'da dizinin belgeseli yayınlanacak. Daha sonra 21:45' de UEFA Avrupa Ligi final maçı olan Sevilla ve Benfica takımlarının karşılaşması yayınlanacak.
GİZLİ DÜNYA BÖLÜMÜ YAYINLANACAK
Yapımını Tims Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, Türkiye'de ve dünyanın pek çok yerinde 200 milyonu aşkın kişi tarafından takip edilen 'Muhteşem Yüzyıl'ın yapım belgeseli 'Gizli Dünya' Star TV'de başlıyor. Star TV'de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl'ın kamera arkasındaki tüm bilinmeyenleri, gizli kalan, en çok merak edilenleri içeren 'Gizli Dünya' 14 Mayıs Çarşamba akşamı ilk bölümü ile izleyicisiyle buluşacak. Her bölümünde farklı konuları işleyecek olan yapım belgeseli, 8 bölümden oluşuyor. 14 Mayıs akşamı yayınlanacak olan ilk bölümü; çok konuşulan; dekor, kostüm ve aksesuarları konu alıyor.  Oyuncular ve tasarımcı ekibinin röportajları eşliğinde kamera arkası ve hatta Kapalıçarşı çekimleriyle kumaşların seçimine,  taçlar ve miğferlerin hazırlanışına kadar tüm detaylar izleyicisine sunuluyor. Oyunculardan yapım ekibine, yönetmenlerden, tarih danışmanına kadar röportajlarını yer aldığı yapım belgeseli için toplam 56 röportaj yapıldı.  Röportajlar, sette yaşanan acı-tatlı anlar, en çok zorlandıkları sahneler, kazalar, vedalar, beklenmedik ayrılıklar, set atmosferi, makyajlar, görsel efektler, yurtdışında gösterime girdiği ülkelerden izlenimler ve Muhteşem Yüzyıl'a dair merak edilen her şey dört sezonluk muhteşem dizinin 'Gizli Dünya'sında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...