Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Haziran 2014 13:51

Acun Ilıcalı'dan Arda Turan bombası

Milli futbolcumuz Arda Turan, dün tv360'a konuk oldu. Bu programda Arda'nın açıklamaları kadar programa katılanların söyledikleri dikkat çekti.

Acun Ilıcalı'dan Arda Turan bombası
acun ılıcalı,arda turan,program,bomba iddia,

Önceki gün Burak Yılmaz'ın söylediği iddia edilen "Arda, Manchester'a gidecek" sözlerinden sonra Acun Ilıcalı da Manchester United konusunu dile getirdi.Tecrübeli televizyoncu, “Arda Turan müthiş bir insan. Ona destek olmak için Avrupa maçlarına gidiyorduk. Turları atladıkça sürekli gitmeye başladık, bu sezon 15 maçına gitmişim böyle böyle diyerek. Chelsea maçında attığı gol sonrası bana koşması, Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan gol sevincinin bana doğru yapılması da unutulacak şey değildi.Arda Turan bu sezon aslında M.United’ta oynayacaktı. Ancak İngilizler son dakikada başka transfer yaptılar, Fellaini’yi aldılar. Bence hocanın büyük hatasıydı bu tercih. Yazık oldu, çocuk Atletico’da kaldı diye düşünmüştüm. Ama hayat bir ders. Yanılmışım.Arda öyle temiz kalpli ki, Atletico ile bu sezon inanılmaz başarılar yaşadı, yaşattı. İyi ki kalmış.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...