Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ağustos 2014 12:08

Ekranların sevilen dizisine sürpriz transfer!

'Karadayı'ya bu sezon yeni bir kadın oyuncu katılıyor. Rol için yapım şirketi Melisa Sözen ve Funda Eryiğit arasında karar verecek.

Ekranların sevilen dizisine sürpriz transfer!
ekranların sevilen dizisi karadayı,sürpriz,transfer,melisa sözen,

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Karadayı', 2 sezon süren başarısının ardından seyirciden gelen yoğun istek üzerine bu sezon da sürüyor. Kenan İmirzalıoğlu'yla Bergüzar Korel'in başrolünü oynadığı dizi, her hafta sürükleyici senaryosu ve etkileyici oyunculuklarıyla en çok izlenen ilk 100 program içerisinde hem Tüm Kişiler'de, hem de AB Sosyoekonomik Statü'de 1. olmayı başardı.  Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı 'Karadayı', bu sezon da sürprizleriyle seyirciyi ekrana kilitleyecek.  Hakime Feride ile Mahir'in engellerle sınanan aşkını beyazcama taşıyan diziye yeni bir kadın oyuncu katılıyor.
Melisa mı, Funda mı?
Yapım şirketi Ay Yapım, rol için haziran ayından beri Hatice Şendil, Şükran Ovalı ve Sinem Öztürk gibi pek çok ünlü kadın oyuncuyla görüştü. Sonunda iki isim arasında karar verme aşamasına geldi. Yapım şirketi, dizide karanlık olayların arkasında yer alacak olan kadın karakter için son olarak genç yıldızlar Funda Eryiğit ve Kanal D'de ekrana gelen son dizisi 'Anasının Oğlu', final yapan Melisa Sözen'le görüşüyor.  Üçüncü sezonunda da pazartesi akşamlarına damga vurmaya hazırlanan Karadayı'nın fragmanları tıklanma rekoru kırıyor. Mahir'in özellikle 2. fragmanda Feride'ye okuduğu Yılmaz Güney'in 'Canım, Sevdiğim, Yüreğim' şiiri büyük beğeni topladı.   GÜNEŞ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...