Tgrt Haber
07 Eylül 2014 22:43

Kurtlar Vadisi Pusu'da Hollywood sürprizi!

'Kurtlar Vadisi Pusu'daki sahnelerini tamamlayan Andy Garcia onuruna davet verildi.

Kurtlar Vadisi Pusu'da Hollywood sürprizi!
kurtlar vadisi pusu,andy garcia,hollywood,kurtlar vadisi,kvp,kurtlar vadisi pusu ne zaman başlıyor,polat alemdar,necati şaşmaz,

Gecede Garcia ile beraber basın toplantısı düzenleyen dizinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, 'Gelecek sezon için de Sharon Stone'u düşünüyoruz' dedi. Yeni sezonda Kanal D'de ekrana gelecek fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi Pusu'da rol almak için Türkiye'ye Andy Garcia onuruna önceki gece Ulus 29'da davet verildi.
Garcia, 'İstanbul'a geldiğim için çok mutluyum. Daha önce bu ekiple Los Angeles'ta çalışma fırsatım olmuştu, bu kez İstanbul'a davet ettiler, geldim' dedi. Necati Şaşmaz da 'Hikâyemizde Andy Garcia'nın olması gerekiyordu. Geldiği için çok mutluyum. İleride belki başka projelerde de birlikte oluruz' diye konuştu. Şaşmaz, 'Sharon Stone da yeniden dizide oynayacak mı?' sorusuna ise şöyle yanıt verdi: 'Gelecek sezon için düşünüyoruz.'Davete Necati Şaşmaz'ın 2012 yılında evlendiği eşi Nagehan Kaşıkçı da katıldı. Oyuncu, eşini dizi ekibiyle tanıştırdı.

Kurtlar Vadisi Pusu'da Hollywood sürprizi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...