Tgrt Haber
25 Eylül 2014 14:12

Acun Ilıcalı'dan tarihi hamle!

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8, büyük kanalların reyting hesaplarını alt üst etti.

Acun Ilıcalı'dan tarihi hamle!
acun ılıcalı,yeteneksizsiniz,o ses çocuklar,reyting,

Ilıcalı'nın reyting rekoru kıran Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye yarışmalarını kanalı TV8'e alması önemli kanalların izlenme oranını yerle bir etti.
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8, büyük kanalların reyting hesaplarını alt üst etti. Ilıcalı'nın reyting rekoru kıran Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye yarışmalarını kendi kanalı TV8'e alması önemli kanalların izlenme oranını olumsuz yönde etkiledi.Yeni yayın dönemiyle beraber kanallar yeni iddialı dizilerini sahaya sürdü. Ancak ne yapımcıların, ne de kanalların yüzü gülmüyor. Değişen reyting sistemi nedeniyle geçmişte tutabilecek büyük bütçeli projeler beklentinin çok altında seyirci topluyor. Bu da reklam pastasından alınan payı düşürdüğü için dizilerin maliyetlerini uzun vadede karşılamaması anlamına geliyor. Acun Ilıcalı'nın reyting rekoru kıran Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye yarışmalarını kendi kanalı TV8'e alması da önemli kanalların izlenme oranını etkiledi. TV sektörü otoriteleri "Kanallar bu reytinglerle bu maliyet yükünü uzun vadede kaldıramaz" yorumunu yapıyor.

(Stargazete)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...