Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Haziran 2015 05:31

4 Haziran 2015 gazete manşetleri

Batı'da 'şirin' görüntü vererek oy isteyen HDP'nin Doğu'da gerçek yüzünü Kürt vatandaşlara göstererek oy istemesini Türkiye Gazetesi manşetine taşıdı

4 Haziran 2015 gazete manşetleri
günün manşetleri, gazete manşetleri

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde milletvekili genel seçimi öncesinde yaşanan olaylar, terör örgütü mensupları ile yandaşı partinin demokrasi anlayışını gözler önüne seriyor. Batı'da 'şirin' görüntü vererek oy isteyen HDP, gerçek yüzünü Kürt vatandaşlarımıza yaptığı baskılarla gösteriyor. Üstelik şantajları sadece sözde kalmıyor.

"HDP dışında başka partinin girmesi tehlikeli ve yasaktır" şeklinde pankart asıp "Yüzde 10 barajını aşmazsak kıyamet kopar" gibi tehditler savuruyorlar. Hedef seçmenin iradesini ipotek altına almak ve bölgede güç kazanmak. Ancak devlet gerekli tedbiri almış durumda. Halktan bu konuda rahat olmasını isteyen yetkililer, "Korkmadan sandığa gidin" diyor.

TÜM GAZETELER İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...