Tgrt Haber
18 Kasım 2014 18:09

Ünlü aşk doktoru TGRT Haber'de ezberleri bozdu

TGRT Haber TV'de yayınlanan "Ercan Gürses'le Haftasonu" programına konuk olan Aşk Doktoru ünvanlı gazeteci Mehmet Coşkundeniz, ezber bozdu.

Ünlü aşk doktoru TGRT Haber'de ezberleri bozdu
tgrt haber, ercan gürsesle haftasonu, aşk doktoru, mehmet coşkundeniz,

Aşk hayatı, evlilik ve ilişkilerdeki hataları sıralayan Coşkundeniz'e göre aşık olan birisi evlilik kararı almadan biraz beklemeli.

İşte Aşk Doktoru'ndan ilişki ve evlilik konusunda tespitler, tavsiyeler:

- Evlenmeden uzun süreli ilişki sakıncalıdır. Sözgelimi iki insan yedi yıl boyunca flört ediyor ve hala evlenmemişse, onlar aslında fiilen ayrılmışlardır.

- Eşler evliliklerinin uzun sürmesini istiyorlarsa anne ve babalarının her konuda müdahil olmalarını engellemelidirler.

- Erkekler eş ararken anne, kadınlar ise baba modelini bir kenara bırakmalı. Kimse anneniz ve babanız gibi olmaz, olmak zorunda değil.

- Görücü usülü evliliklerin daha uzun sürdüğü ve böyle başlayan evliliklerde boşanma oranlarının çok daha düşük olduğu gerçektir.

- Eşini iki kez aldatan mutlaka daha sonra aldatır. Dikkat edilmeli.

- Kadınlar aldatıldıklarını genelde hissederler. Çünkü onların daha farklı duyuları vardır.

- Aşık olanlar hemen evlenmesin. Kendilerine altı ay süre versinler. Aşkın ilk heyecanı geçtikten sonra takip eden altı ayda da hala o insanın hayat arkadaşı olabileceğini düşünüyorlarsa o zaman evliliği gündemlerine alsınlar

- İnsan aynı anda iki kişiye birden aşık olamaz. Böyle birşey olduğunu sanıyorsa o aslında ikisine de aşık olmamıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...