Tgrt Haber
19 Kasım 2014 20:42

Acun bir kanalı daha satın alıyor

Satın aldığı TV 8 kanalında İngiltere Premier Lig maçlarını şifresiz yayınlayan Acun Ilıcalı bomba bir projeye daha imza atıyor.

Acun bir kanalı daha satın alıyor
acun, premier lig, yeni kanal,

TV 8'i satın almasının ardından İngiltere Premier Lig maçlarını şifresiz yayınlayan ve futbolseverleri fazlasıyla mutlu eden Acun Ilıcalı, sürpriz bir projenin daha altına imza atmak üzere... Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde Acun Ilıcalı ile ilgili şok bir iddia ortaya atan İzzet Çapa, başarılı ismin Yunanistan'da bir televizyon kanalı satın almaya hazırlandığını açıkladı. İşte İzzet Çapa'nın o sözleri...
"Sürprizlerin tadını kaçırmaktan hoşlanmam ama haberi ilk ben vereyim istedim. Bizim Acun, Yunanistan'ın en büyük kanallarından birini satın almak üzereymiş. Hatta ekibini kanalla imzaları atmak için bu hafta sonu Yunanistan'a gönderiyormuş. Sevin ya da sevmeyin, Acun'un muhabirlikten yapımcılığa, oradan kanal sahipliğine ve şimdi de uluslararası medya patronluğuna uzanan başarı öyküsüne şapka çıkartmamak mümkün değil."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...