Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2014 20:20

TürkMedya grubunda deprem

TürkMedya çatısı altındaki Star Medya Grubu, Kanal 24, Akşam ve Güneş gazetelerini elinde bulunduran işadamı Ethem Sancak, yayın yönetmenlerini görevden aldı.

TürkMedya grubunda deprem
star, ethem sancak, akşam, star,haber,Kanal 24,Ethem Sancak,Star Gazetesi,Mehmet Ocaktan,

Star Medya Grubu ve Kanal 24 ile Akşam ve Güneş (TurkMedya) gazetelerini elinde bulunduran işadamı Ethem Sancak, yayın yönetmenleriyle yollarını ayırdı.

İşte, görevden alınan isimler;

Mustafa Karaali (Star Medya Yayıncılık Grup Başkanı),

Yusuf Ziya Cömert (Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni),

Mehmet Ocaktan (Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni)

Murat Sancak, 'ayrılıkları' böyle duyurdu

İşte, Murat Sancak'ın TürkMedya'da yaşanan operasyonla ilgili çalışanlara gönderdiği e-mail:

"DEĞERLİ ÇALIŞANLARIMIZ,

BİLİNDİĞİ ÜZERE KISA BİR SÜRE ÖNCE star MEDYA GRUBUNDA GERÇEKLEŞEN HİSSE DEVRİ VE YENİ YÖNETİM KURULU TEŞEKKÜLÜNE BAĞLI OLARAK ÜST ORGANİZASYONEL YAPIDA BAZI DEĞİŞİKLİKLER GERÇEKLEŞMİŞTİR.

YAPILAN ORGANİZASYONEL DEĞİŞİKLİK ÇERÇEVESİNDE UZUN YILLAR BOYUNCA STAR MEDYA GRUBU’NDA MEDYA GRUP BAŞKANI GÖREVİNİ YÜRÜTEN SN. MUSTAFA KARAALİOĞLU VE Star Gazetesi GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ GÖREVİNİ YÜRÜTEN SN. YUSUF ZİYA CÖMERT İLE YOLLARIMIZ AYRILMIŞTIR.

KENDİLERİNE MEDYA GRUBUMUZA VERMİŞ OLDUKLARI ÖZVERİLİ HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER BUNDAN SONRAKİ YAŞAMLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

MURAT SANCAK

STAR MEDYA GRUBU

YÖNETİM KURULU BAŞKANI"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...