Tgrt Haber
25 Kasım 2014 09:50

Seda Sayan'dan bir skandal daha!

Seda Sayan, yine yaptı yapacağını ve yeni bir skandala imza attı. Sayan'ın TV şovundaki 'gelin ve damat adayları' gerçek değil cast oyuncuları çıktı.

Seda Sayan'dan bir skandal daha!
seda sayan,tv programı,oyuncu,

Seda Sayan'ın güvenilirliği de televizyon başarısı da kalmadı. Son dönemde TV programları sürekli yayından kaldırılan Kadırgalı, başarısızlığını komik reyting oyunlarıyla örtmeye karar verdi. Sayan, bunun için de 2009'da imza attığı skandalın aynısına başvurdu.
REYTİNG İÇİN YALANCILIK
2009 Ekim'inde Seda Sayan'ın sunduğu programda '8 yıldır oğlunu arayan sözde mağdur Hafize Ana'nın aslında cast ajansına bağlı bir oyuncu olduğu ortaya çıkmıştı. Hafize Ana karakterine bürünen kadının oyuncu olduğunu bildiğini itiraf eden Kadırgalı, o dönem büyük tepki çekmişti.Seda Sayan, yeni başlayan evlilik programının daha çok izlenmesi için de yine vatandaşın gözünün içine baka baka yalan söylemeyi seçti.
Sayan'ın programına katılan 'gelin ve damat adaylarının' düzmece olduğu internet sitelerine verilen bir ilanla ortaya çıktı. "Yapacakları rol" başlığıyla verilen ilanda, 21-40 yaş arası kişilerden karşısındaki kişileri eleştirmeleri isteniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...