Tgrt Haber
08 Ocak 2015 22:41

Tuğçe Kazaz'dan TGRT Haber'de gündeme dair açıklamalar

Ünlü model ve oyuncu Tuğçe Kazaz, isim vermeden; İktidar ile muhalefet arasındaki ve destekleyenler seviyesindeki farkı dile getirdi. Kazaz, kendisinin din değiştirmesi özelinde konuşurken, "Ben inanç uğruna çok bedeller ödedim. Kimin ne olduğunu biliyorum, Fethullah Gülen'i de biliyorum" dedi.

Tuğçe Kazaz'dan TGRT Haber'de gündeme dair açıklamalar
tuğçe kazaz, tgrt haber, açıklama,

Kazaz, TGRT Haber'e açıklamalar yaparak, "Din değiştirdiğim dönemde, bu durumu; sayın Recep Tayyip Erdoğan'a soruyorlar. Onlar da, 'Bizim dinimizde, İslamiyet'te bu kendi tercihidir. İstediğini yapar, biz ona bir şey söyleyemeyiz. Dileriz ki; yanlışından döner! Nihat Hatipoğlu'na da soruyorlar. O da; 'daha genç, hata yapma zamanı, eksikleri çok; açığı, boşluğu var. Niye yaptığını sabredip görmek lazım ortaya çıkanı diyor. Aynı dönemde Zekeriya Beyaz'a da soruyorlar. 'Eskiden olsa siz bu kızı çıkıp, sokaklarda taşlardınız; asardınız. Şimdi nerede duruyorsunuz, ne yapıyorsunuz? Şimdi kimse; kalkıp da bana bu iki zihniyet arasındaki farkı görmezden gelmemi söyleyemez. Bir taraftaki hoşgörüye bakın, diğerindeki tahammülsüzlüğe" ifadelerini kullandı.

"BEN HAKİKATİ ERDOĞAN'DA GÖRDÜM"
'Benim Fethullah Gülen'le, şimdiki ya da geçmişteki liderlerle ya da sayın Recep Tayyip Erdoğan'la bir işim yok' diyen Kazaz, "Ben inanç uğruna çok bedel ödedim. Dolayısıyla biri hakkında çıkıp bir şey söylüyorsam; burada bir hakikat olduğu içindir. Gerçekten kişilerle işim yok. Dünya var oldukça; bu liderler gelmeye ve geçmeye devam edecekler. Ben mevzunun kişisel boyutunda değilim. İnanç uğruna; hem de böyle bir toplumda, kendi manevi arayışım doğrultusunda; korkusuzca, cesurca bu bedeli ödemeye kalkmış ve buraya gelmeyi göze aldıysam; kimse, ama kimse ağzına açıp da benim için 'yalaka, yandaş, birinin güdümünde' deme hakkı yoktur" diye konuştu.

"FETHULLAH GÜLEN DİNİ LİDER DEĞİL Kİ"
Tuğçe Kazaz, paralel yapı tarafından hâlâ bedel ödemeyi sürdürdüğünü belirterek, "O zihniyet tarafından bana ağza alınmayacak sözler ve hareketlerle türlü türlü bedel ödetiliyor. Kimse bana kalkıp bu ülkenin dini liderinin Fethullah Gülen olduğunu, olacağını söylemesin. Ben bunun arayışını en uç noktada, din değiştirerek yaptım. 2015'te, bu yeni çağda Fethullah Gülen bir dini lider olamaz, değildir" açıklamasında bulundu.

"UMARIM CHP DE FAYDALI LİDER ÇIKARIR"
'Umarım CHP'den de ülkeye faydalı liderler çıkar' temennisinde bulunan Kazaz, "Biz ışık görelim, fikir görelim, ülkeyi nasıl ileri taşıyacaklarına dair, halkın ihtiyaçlarını nasıl karşılayacakları üzerine proje görelim; destekleriz onları da... Bizim hem manevi hem de maddi yönümüzü nasıl yükselteceklerini görelim; yeter. Ama kalkıp devletin âli menfaatlerinin ötesinde mücadele edilirse; bu tahammül edilebilir, kabul edilebilir bir şey değil" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...