Tgrt Haber
05 Haziran 2015 06:22

5 Haziran 2015 gazete manşetleri

Artık seçimlere sadece 2 gün kaldı, siyasiler yaklaşan seçim arifesinde Türk milletini oy kullanmaya çağırdı. Gazete manşetleri siyasilerin bu sözlerini ise manşetlerine taşıdı.

5 Haziran 2015 gazete manşetleri
gazete manşetleri, manşetler,

Yenişafak gazetesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ana manşetine taşıdı ve şu sözlerine vurgu yaptı: 'SANDIĞA GİDİN OYUNU BOZUN' Cumhurbaşkanı Erdoğan, manda heveslilerini, tek parti özlemiyle yanıp tutuşanları, milleti bölmenin, ülkeyi parçalamanın hesabını yapan üst aklı bir kez daha mağlup etmek için pazar günü milletimizi sandığa çağırdı. Erdoğan muhalefet ve paralel yapıya sert sözlerle yüklendi. Biz analar ağlamasın diye Çözüm Süreci'ni yürütürken demediklerini bırakmayanlar, şimdi anaları ağlatanlarla yürüyor. Pensilvanya ile Kandil'deki kan tüccarı da yoldaş oldu. Musluklardan kan akıtan eli partiyle milliyetçi parti kol kola girdi.'

TÜM GAZETELER İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...