Tgrt Haber
22 Ocak 2015 16:17

Survivor All-Star ne zaman başlayacak?

Survivor yenilikleri ile yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. TV8 ekranlarından yayınlanacak olan Survivor bu sezon All-Star olarak karşımıza geçecek. Sevilen yarışma 22 Şubat'ta başlıyor.

Survivor All-Star ne zaman başlayacak?
survivor, survivor all star, acun ılıcalı, tv8, TV8,star,Aydın,sağlık,Survivor,Çetinkaya,Ümit Karan,Merve Aydın,Acun Ilıcalı,duygu çetinkaya

Survivor All-Star yarışmasının tüm kadrosu belli oldu. Survivor All Star 22 Şubat'ta TV8'de! Unutulmayanlar, şampiyonlar heyecan dolu bekleyiş için geri sayım başladı...  TV8'de yayınlanacak olan All-Star yarışmasının kadrosunda; Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan, Turabi Çamkıran, Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın. olacak. İşte Survivor hakkında tüm bilgiler...
SURVİVOR ALL STAR'IN KADROSU AÇIKLANMIŞTI
Televizyon Gazetesi'nden Ece Er'in haberine göre; Yine bir yarışmanın dizilerin önüne geçeceği zaman geldi çattı. Her yayınlandığında ekrana kilit vuran, seyircisine göz açtırmayan Survivor yarışması bilindiği gibi bu sezon 10 senenin en iyilerini yarıştıracak. İş böyle olunca da ekranda ki hız, hırs, azim, gözyaşı, sevinç naraları salonumuza dolacak! Yeni sezon için Survivor All-Star'da yarışacak bazı isimler belli olmuştu. Bu isimler bile bizleri etkisine almış “en şiddetlisinden Survivor” yaşanacağını anlamamıza yetmişti. 2015 Survivor All-Star'da yarışacağı açıklanan isimler; Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan, Turabi Çamkıran'dı. Bu kadar ile kalmayacağını hepimiz biliyorduk! Biliyorduk da kadrodaki diğer isimler daha da acımasız bir yarışmanın ayak sesleri oldu. Survivor All Stars Için kesinleşen diğer isimler: Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın. Çok istemesine rağmen Duygu Çetinkaya All-Star kadrosundan ayrılmak zorunda kaldı! Sağlık sebepleri yüzünden yarışmaya katılamayacağını açıklayan Duygu Çetinkaya hayranlarını üzdü. Bir de Duygu Çetinkaya, Survivor'a gitse artık “Amazonlar” tamamlanırdı. Ne yapalım bir daha ki sefere Duygu Çetinkaya'yı izleriz! 
Kadronun son hali;  Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan, Turabi Çamkıran, Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu,  Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın.
Dominik Cumhuriyet'inde yapılacak yarışmanın ilk takımının tanıtım fragmanları çekilmiş ve 1-2 hafta içerisinde de ekranlara geleceği söyleniyor. Tv8'in yarışmayı bir hafta erken başlatacağı da söylenenler arasında. Ama 15 Şubat adaya gidiş tarihi olduğuna göre 22 Şubat yayın için çok erken bir tarih. Gene de asıl kanlı savaşların başlamasını can atarak bekliyoruz!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...