Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2015 09:28

Kurtlar Vadisi Pusu'dan bir oyuncu daha ayrıldı

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta hayranlarını üzen bir ayrılık yaşanacak. Sevilen dizinin Nazife annesi ekranlara veda ediyor

Kurtlar Vadisi Pusu'dan bir oyuncu daha ayrıldı
Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Pusu 244. bölüm, nazife anne, dizi,haber,Kanal D,Twitter,Polat Alemdar,Kurtlar Vadisi Pusu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane karakterleri bu hafta yayınlanacak olan 244. bölümde ölerek diziye veda ediyor.
Kurtlar Vadisi 243. bölüm konusu
Polat Alemdar, bombalı saldırı sonucu yaralanan Leyla ve Elif için hastanede tedirgin bir şekilde beklemektedir.Öte yandan Sagir'i yakalamak için bizzat harekete geçmiş ve ciddi bir mesaj iletmiştir. Tilki avlanmaktan kurtulmakla kalmadı, üstüne avcısını da ele geçirdi .Ayağa kalkınca ilk işi intikamını almak olacaktır. Bu sırada Erhan'ın tutsaklığı ne kadar sürecektir? Pusat, Pitbull'un motorcu çetesine bir ziyarette bulunacak; O sırada başka bir ziyarette olan Pitbull ise hiç beklemediği şekilde ağırlanacaktır. Akif ve Yasin ise katıldıkları gizli görevi başarıyla tamamlamak için canlarını dişlerine takacaklardır.
Kurtlar Vadisi Pusu'dan bir oyuncu daha ayrıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...