Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Şubat 2015 15:30

Kardeş Payı dizisine sürpriz oyuncu!

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kardeş Payı'nın yayın günü değişti. Sevilen dizi artık cumartesi akşamları 22.15'de yayınlanacak.

Kardeş Payı dizisine sürpriz oyuncu!
kardeş payı, yayın günü, ne zaman yayınlanacak,

Kardeş Payı dizisinin yayın günü değişti..Kardeş Payı dizisi artık hangi gün yayınlanacak? Kardeş Payı dizisi 27. bölümüyle 28 Şubat Cumartesi akşamı 22.15'de Star TV'de olacak.
Star TV'de ikinci sezonuyla ekrana gelen Kardeş Payı, kısa sürede yayın günü ve saat değiştirdi. Önce Perşembe akşamları 22.15'de ekrana gelen dizi, Aramızda Kalsın'ın final yapması ve dizinin yüksek reyting alması nedeniyle Perşembe 20.00'ye alındı. Ancak dizi geçen hafta 27. bölümüyle ekrana gelmedi. Perşembe akşamı Star TV'de yayınlanan Beşiktaş-Liverpool maı nedeniyle yayınlanmayan Kardeş Payı sürpriz bir şekilde gün değiştirdi. Sevilen dizi artık Cumartesi akşamları ekrana gelecek. Başrollerini Murat Cemcir, Ahmet Kural ve Seda Bakan'ın paylaştığı diziye bu hafta sürpriz bir isim de konuk olacak.
Burak Satıbol'un canlandırdığı ve İşler Güçler dizisinin fenomen karakterlerinden olan Salih Abi Kardeş Payı dizisinde! Star TV'de Mahşer-i Cümbüş'le de ekranda olan Burak Satıbol Kardeş Payı'nda sadece bir bölüm konuk oyuncu olarak rol alacak. Dizinin yeni bölümünde ise şunlar yaşanacak: Metin Ve Ali'nin arabasını kim patlattı? Metin ve Ali'nin borla çalışan arabası patlatılınca kardeşler bunu kimin yaptığını bulmaya çalışacak. Bu kötülüğü Sezai ve Recai yapmadıysa kim yapmış olabilir? Özdemir kardeşler buna karşılık ne yapacak? Yoksa borla çalışan araba hikayesi bitecek mi? 28 Şubat Cumartesi Günü Saat 22:15'de Star TV'de… 
KARDEŞ PAYI 28. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?
Metin Ve Ali'nin arabasını kim patlattı?
Metin ve Ali'nin borla çalışan arabası patlatılınca kardeşler bunu kimin yaptığını bulmaya çalışacak. Bu kötülüğü Sezai ve Recai yapmadıysa kim yapmış olabilir? Özdemir kardeşler buna karşılık ne yapacak? Yoksa borla çalışan araba hikayesi bitecek mi? 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...