Tgrt Haber
03 Mart 2016 15:02

Acı Aşk dizisi final yapma kararı aldı

Show TV'nin iddialı dizisi Acı Aşk dizisinden hayranlarını üzer haber geldi. Uzun süredir yayınlanan 'Acı Aşk' dizisi reytinglere boyun eğerek final yapma kararı aldı. Peki Acı Aşk dizisi ne zaman final yapacak? sorularına yanıt arayan dizi severler için ayrıntılar haberimizde...

Acı Aşk dizisi final yapma kararı aldı
acı aşk, dizi, raiting,

Show TV'de yayınlanan bu sezonun iddialı dizileri arasında yer alan 'Acı aşk' reytinglerde beklentiyi karşılayamayıca final yapma kararı aldı. Başrollerini Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Alperen Duymaz, Sezgi Sena Akay gibi oyuncuların yer aldığı dizi 13.bölümünde yani 2 hafta sonra final yapacak.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M. çağatay tosun yer alıyor.

Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz,  Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve erkan can,’ın  da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı, Burak Yamantürk ve asuman dabak yer alıyor.

ACI AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferman ile Şahika arasındaki ipler tamamen kopuyor. Şahika, önce Zahide'nin köşke girmesiyle ardından da Ferman'ın kendisini köşkten kovup ondan boşanacağını söylemesiyle şok oluyor. Ancak, Şahika elbette yenilgiyi kabul etmiyor. Ferman'ın can düşmanı Ekrem'le işbirliği yapan Şahika'nın her şeyi değiştirecek bir sırrı var. Melek'in babası Saffet, izini yeniden kaybettiriyor ve Milli Piyango biletleri satarak hayatını kazanmaya başlıyor. Zahide ise köşke "Ali'nin teyzesi" olarak giriyor. Ana ve oğul birbirine yavaş yavaş ısınıyor. Babasının Ferman tarafından öldürüldüğünü öğrenen Bulut'un Ekrem'le işbirliği halinde yürüttüğü plan ise gizlice ilerliyor. Bulut, intikam peşindeyken, klinikteki Sude'nin iyileşme sürecindeki en büyük yardımcısı Mehmet oluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...