Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Nisan 2015 14:33

Acun Ilıcalı'dan Sahra'ya şaşırtan çıkış

Bu hafta gerçekleştirilen ödül oyunu, dokunulmazlık oyunu ve SMS oylaması sonuçları yine büyük bir heyecanın yaşanmasına neden oldu.

Acun Ilıcalı'dan Sahra'ya şaşırtan çıkış
acun ılıcalı,sahra,ödül oyunu,survivor all star,survivor,

 İlk olarak yapılan ödül oyununda zorlu bir parkur sonrasında yapılan panaltı atışları sonrasında Gönüllüler Ünlüleri 10'a 9 yenerek döner ödülünün sahibi oldular. Survivor All Star'da Gönüllüler takımında Turabi ile Hasan arasındaki gerginlik devam ederken ikili arasındaki tartışmayı değerlendiren Acun Ilıcalı, Sahra ile Özlem'i örnek gösterdi.
Özlem ile yıldızı ilk zamanlarda barışmayan ve aralarında ağır tartışmalar yaşanan Sahra söz aldı. Sahra 'Biz Özlem'le insan olduğumuz için edeplice anlaştık' derken, Ilıcalı 'Yeni mi insan oldunuz? 4-5 hafta birbirinize demediğiniz kalmadı' diyerek hem Sahra'yı hem diğer yarışmacıları şaşırtan bir çıkış yaptı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...