Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2016 13:16

Acun Ilıcalı, Nagihan'ı öve öve bitiremedi

Amerika ödülünü ünlüler takımı kazandı. Acun Ilıcalı, 5'te 5 yapan Nagigan Karadere'ye övgüler yağdırdı.

Acun Ilıcalı, Nagihan'ı öve öve bitiremedi
acun ılıcalı,nagihan,

'Survivor 2016'nın dün yayınlanan bölümü, NBA Batı Konferansı Final maçını Amerika'da izleyebilmek için iki takımın kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Ünlülerin 10'a 9'luk skorla kazandığı oyuna damgasını vuran isim Nagihan Karadere oldu.
Muhteşem bir performans sergileyen Nagihan, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'dan da övgü aldı. Ödül oyunun ardından konuşan Ilıcalı, 5'te 5 yapan Nagihan'ın performansını 'olağanüstü' diye nitelendirerek, "Günün yıldızı tartışmasız Nagihan. Bu sezon en başarılı olduğun 2-3 oyundan biri. İnanılmaz bir tempo yakaladın. Tebrik ediyorum" dedi.
Ünlüler takıkmının başarılı yarışmacısı ise "Böyle güzel bir ödülü kazandığım ve kazandırdığım için çok mutluyum. Amerika bizi bekliyor. Havalar uçacağız mutluluktan. Arkadaşlarıma da verdiklere destekten dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...