Tgrt Haber
27 Nisan 2016 15:47

Acun Ilıcalı'nın tahmini tutmadı

Survivor 2016 yarışmacıların kaç kilo verdiği dün gece belli oldu. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, bu konudaki tahmininde yanıldı.

Acun Ilıcalı'nın tahmini tutmadı
acun ılıcalı,survivor 2016,

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz hafta TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Canlı yayına katılan ünlü televizyoncu, "Normal insanın gıda ihtiyacı yediğimizin 3’te biri… Yarışmacılara yemek verilmiyor. Yarışmacılar çok kilo verdi. Birleşme partisinden önce yarışmacıların kilolarını ölçeceğiz. Ancak gördüğüm kadarıyla İbrahim gelmiş geçmiş en fazla kilo veren yarışmacı olabilir. 15 kilodan fazla verdiğini düşünüyorum. Efecan ve Yunus da kendi yüzdelerine göre çok fazla kilo verdiler" ifadelerini kullandı.
Ilıcalı, yarışmacıların kiloları ile ilgili tahmininde tam anlamıyla başarılı olamadı. Survivor'ın dün akşam yayınlanan 'ada konseyi'nde, tüm yarışmacılar sırayla tartıya çıkıp şu ana kadar kaç kilo verdiklerini öğrendiler. Gönüllüler takımında Efecan Dianzenza, adada en çok kilo veren (13.6 kilo) isim olarak dikkati çekti. Efecan, 90 kilo başladığı Survivor'da 76.4 kiloya inerek şaşırttı. Kızlarda en çok kilo veren isim Tuğba Özay oldu. Son konseyde elenen Özay'ın, 66 kilo olarak başladığı Survivor'da 59.7 Kiloya indiği belirlendi.
Acun Ilıcalı'nın "Gelmiş geçmiş en fazla kilo veren yarışmacı olabilir" dediği İbrahim Giydirir ise 101 kilo başladığı Survivor'da 88 kiloya düştü. Gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı, 13 kilo ile Efecan'ın ardından ikinci sırada yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...