Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Nisan 2015 13:13

Acun Ilıcalı Survivor’ın maliyetini açıkladı

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor’ın Acun Ilıcalı’ya maliyeti 17 milyon dolar.

Acun Ilıcalı Survivor’ın maliyetini açıkladı
acun ılıcalı, Survivor

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu Türkiye’nin en çok izlenen yarışması Survivor’u çekildiği yer olan Dominik Cumhuriyeti’nde ziyaret etti. Eyüboğlu herkesin çok merak ettiği ‘bu yarışmanın maliyeti ne kadar?’ sorusunu Acun Ilıcalı’ya sorduğunda ’16-17 milyon dolar civarında’ cevabını aldı.
Dünya’nın bir çok ülkesinde çekilen Survivor yarışmaları içinde en pahalı ve en uzun soluklu olan yarışma Türkiye’deki. Geçtiğimiz sezonlarda 60 bölüm çekilen yarışma bu sezon ‘all star’ olması nedeniyle 80 bölüm çekilecek.
Ali Eyüboğlu okuyucuların aklına gelecek ‘Dört aylık yarışmanın maliyeti 17 milyon dolar olur mu?’ sorusuna da yazısında cevap vermiş. Yarışma için 380 kişilik bir ekibin çalıştığını belirten Eyüboğlu, Acun Medya’nın yarışmaya katılan her ünlüye Türkiye’de kazandıklarından daha fazla haftalık verdiğini gönüllülerinse artık bir nevi ünlü sayıldıkları için belli miktarda bir para aldığını belirtti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...