Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 May 2018 00:20

Adem ile kavga eden Turabi'den açıklama geldi

Survivor'da bu akşam kıyasıya rekabet yaşandı. Kavganın eksik olmadığı Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Turabi'nin Adem ile yaşadığı gerginlik sonrası yaptığı açıklama izleyenleri şoke etti.

Adem ile kavga eden Turabi'den açıklama geldi
adem,,turabi,,acıklama,

Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla olay oluşturan Survivor'da bu akşam çekişmeli bir mücadele vardı. Hem dokunulmazlık hem de Inna konseri için mücadele veren yarışmacılar kıyasıya rekabet etti. Ünlüler takımının özellikle gerildiği Survivor'da konseye gidecek takım bu yarışmada belli oldu.

ÜNLÜLER KAYBETTİ

Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada Ünlüler takımı kaybetti. Bir önceki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bu sayede ada konseyinden kurtulmuş oldu. Yarışmanın kaybedilmesi nedeniyle bu kez Merve öfkesini tutamadı. Oyunu kazanırken kaybettiklerini dile getiren Merve, sinirlerine hakim olamadı.

TURABİ AÇIKLAMA YAPTI

Tansiyonun oyun nedeniyle gerildiğini dile getiren Acun Ilıcalı daha sonra sözü Turabi'ye bıraktı. Ortamın iyice gerildiği Turabi, yaşanan gerginliğinin oyun içinde kaldığını söyleyerek, bireysel dokunulmazlık oyununa odaklandığını dile getirdi. Turabi'nin bu gerginlikten sonra yaptığı açıklama herkesi şaşırttı. Öte yandan bireysel dokunulmazlık oyununu Adem kazandı.

ADAY KONSEYİNDE KONUŞULDU

Yarışmada yaşanan gerginlik ada konseyinede yansıdı. Ada konseyinde açıklama yapan Adem, "Turabi ile daha öncede tartışma yaşamıştık. Onu da kapattık. Ben bu konuda Turabi'yi takdir ederim. Açık sözlüdür, içinde bir şey tutmaz. Adaya geldiğimiz günden beri Turabi ile birbirimizi tanıma fırsatı bulamadık" dedi. Turabi de Adem'in söylediklerine katıldığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...