Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Mart 2015 15:55

Ahmet Dursun adadan ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu

Survivor All Star Ahmet Dursun adadan ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu.

Ahmet Dursun adadan ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu
ahmet dursun,survivor,ada,star,Aydın,Survivor,Merve Aydın,Tolga Karel

Survivor All star Ahmet Dursun adadan mide rahatsızlığı yüzünden ayrılmak zorunda kaldı. Ahmet Dursun dokunulmaz olmasına rağmen rahatsızlığı yüzünden Survivor'a erken veda etti . Ahmet Dursun Survivor kameralarına konuştu
Ahmet Dursun'un Survivor'un başından beri şanssızlık peşini bırakmadı. İlk önce ayağını palanın kesmesi ile 3 dikiş atıldı daha sonra yarışmalarda üst üste başarısız sonuçlar aldı ve son olarak midesinde yaranın açılması sonucu Survivor'a vedası...
Ahmet Dursun Survivor kamelarına çok özel açıklamalar yaptı:
BEN AÇ DURAMAM
Bu Survivor daha zordu. Benim zaten açlıkla ilgili sıkıntılarım var. Ben çabuk acıkıyorum. Bu sezon Survivor'da ödüller daha zor ve yavaş ilerledi. Önce ayağım sonra midem derken istediğim performansı gösteremedim. Ama talihsizlikler olmasaydı ben ilk 3'e girerdim.
HAKAN HATİPOĞLU YALANCI
Hakkında çok fazla şey söyleyemem çünkü tanımıyorum kendisini. Ama yaklaşımı, hareketleri, yalancılığı, hatta Tolga Karel'e benzetiyoruz denildiğinde ben Tolga'nın yarısı bile olamaz dedim. Kankası Merve Oflaz'la zaten daha önce kurmuşlar buraya gelmeden önce. Aynı adaya düştüler. Zaten yapmak istediklerini de yapıyorlar.
MERVE BENİM KARDEŞİM
Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirmize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve'yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirmize moral verdik. Benim orda olmayışım sadece Merve'yi değil , Anıl'ı, Almeda'yı, Pascal'ı da etkileyecek ben onlardan birlik beraberliğinizi bozmadan benim yapmak istediğim şeyi yapmaya gayret edin dedim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...