Tgrt Haber
07 Nisan 2017 16:28

'Alnından öpüyorum, helal olsun diyorum'

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Türksat'a giderek yayınları kesmeye çalışan FETÖ'cülerin yargılandığı davada Mahkeme başkanının "Darbeciyi öldürmek polis için şereftir" sözleri Medya Kritik'te gündeme geldi.

'Alnından öpüyorum, helal olsun diyorum'
medya kritik,

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında TÜRKSAT baskınına ilişkin açılan davada sanık Mustafa Altunay'ın "Neden bu polislerden kimse aracın içindeki askeri vurduklarını söylemiyorlar" sözlerine "Ne demeye çalışıyorsun ki? Polisler için darbecileri öldürmek bir şereftir" sözleriyle karşılık veren Mahkeme Başkanı İsmail Ademoğlu, hakkında konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ''Ademoğlu'nun alnından öpüyorum. Helal olsun diyorum. Başka da birşey demiyorum'' açıklamasını yaptı. Uğur'un sözlerine destek veren Gazeteci Yazar Cem Küçük, ''Bize böyle hakimler ve mahkeme başkanları lazım'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...