Tgrt Haber
16 May 2015 11:11

Arif Beki'den Sırrı Süreyya Önder'i zora sokan soru

Sunucu Beki, Önder'e Abdullah Öcalan'ın seçimlerden sonra 'Tayyip Erdoğan'ı başkan yaptıracaksınız, yaptıracaksınız, yaptıracaksınız' derse tavırlarının ne olacağını sordu.

Arif Beki'den Sırrı Süreyya Önder'i zora sokan soru
Baştan Sona programı, Akif Beki, HDP İstanbul Milletvekili, Sırrı Süreyya Önder,

CNN Türk'te "Baştan Sona" programında Akif Beki'nin konuğu olan HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 17 Mart 2015'teki partisinin grup toplantısındaki tek cümlelik "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, HDP var oldukça, HDP'liler bu topraklarda nefes aldığı sürece sen başkan olamayacaksın!" çıkışının patentinin kendisine ait olduğunu söyledi. Önder, bu çıkışı AK Parti'yle gizli bir ittifak yapmadıklarını göstermek için söylediklerini belirtti.
"ÖCALAN, ERDOĞAN'IN BAŞKAN OLMASINI İSTERSE" SORUSU
Sunucu Beki, Önder'e Abdullah Öcalan'ın seçimlerden sonra "Tayyip Erdoğan'ı başkan yaptıracaksınız, yaptıracaksınız, yaptıracaksınız" derse tavırlarının ne olacağını sordu.
Önder bu soruya, iki yıldır İmralı'ya giden heyetin içinde yer aldığını hatırlatarak Öcalan'la bu konuları konuştuklarını söyledi.(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...