Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Haziran 2017 15:11

Arka Sokaklar Sezon Finali Fragmanı İZLE | Arka Sokaklar'da Suat ölecek mi?

Hayranları heyecanla bekliyor. Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren dizi Arka Sokaklar yeni bölümü izleyenleri yasa boğacak. Arka Sokaklar yeni bölüm ile bu akşam Sezon Finali yapacak. Arka Sokaklar sezon finalinde polisten kaçan Durul, arabasıyla Suat'a sert bir şekilde çarpar. İşte tüm detaylar ve gelişmeler haberimizde.

Arka Sokaklar Sezon Finali Fragmanı İZLE | Arka Sokaklar'da Suat ölecek mi?
arka sokaklar,Arka Sokaklar yeni bölüm sezon finali fragmanı,arka sokaklar yeni bölüm fragmanı izle,hüsnü çoban,suat,son bölüm fragmanı,

Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren dizi Arka Sokaklar yeni bölümü izleyenleri yasa boğacak. Arka Sokaklar 447. yeni bölüm ile bu akşam Sezon Finali yapacak. Arka Sokaklar sezon finalinde polisten kaçan Durul, arabasıyla Suat'a sert bir şekilde çarpar. İşte tüm detaylar ve gelişmeler haberimizde.Arka Sokaklar Cuma akşamı sezon finali ile ekrana gelecek. Banka soyguncusu Durul, polisten kaçarken Hüsnü’nün eşi Suat'a çarpar. Arka Sokaklar 447. yeni bölüm sezon finalinde fragmanında Çoban ailesi darma dağın olur.

Rıza, İlhan’ın ölmediğini anlamıştır. İlhan, Rıza’nın her şeyden haberdar olduğunu öğrenince Ferruh’a, Rıza’yı ortadan kaldırması için talimat verir. Ferruh, adamlarıyla beraber, Rıza’nın içinde olduğu cenaze aracına gelir. Silahlarını Rıza’ya doğrulturlar.

Durul, Erdal ve İskender, madde bağımlısı üç gençtir. Araç soygunu yaparlar ve sürücüyü yaralayıp kaçarlar. İskender yakalanır; ancak diğerleri kaçarlar. Yeni planları kuyumcu soygunudur. Altınları alıp kaçacaklarken Erdal yakalanır. Durul kuyumcudan çaldıklarıyla kaçar.

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ FRAGMANI İZLE

Çoban Ailesi’nin evini, düğün telaşı sarmıştır. Hüsnü Çoban, kemerleri sıkmıştır; ancak, Suat biricik oğlunun her şeyini eksiksiz yapabilmek için kredi bile çekmiştir. Alışverişler yapılmış, altınlar alınmıştır. Herkes neşe içinde düğün salonuna gelir. Düğünün ilerleyen saatlerinde, Suat altınları evde unuttuğunu hatırlar. Nazike ile beraber eve dönüp altınları alırlar. Dönüş yolunda, polisten kaçan Durul, arabasıyla Suat’a sert bir şekilde çarpar. Arda ve Tunç olaya şahit olur ve hemen ambulans çağırırlar. Suat, ameliyata alınır ve durumu çok kritiktir. Bütün ailesi ve sevenleri, Suat’ın ayağa kalkması için dua eder. 

Arka Sokaklar Sezon Finali Fragmanı İZLE | Arka Sokaklar'da Suat ölecek mi?

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza Baba eve gitmemiştir. Ayla ve Pınar, merak içinde emniyete gelirler. Rıza’yı, İlhan kaçırmıştır. Arif Müdür’ü arar ve Valeri’den olan bebeğine karşılık, Rıza’yı serbest bırakacağını söyler. Arif Müdür ve ekip çaresizce İlhan’ın teklifini kabul eder; ancak, bir planları vardır. Takasın gerçekleşeceği mekana bütün ekip birlikte gitmiştir. Bebeğe karşılık Rıza Soylu… 

Ekip, İlhan Kansu tarafından kaçırılan Rıza Babayı kurtarma peşindedir! Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 16 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!   Tüm resimlerMetin, Tekin ve İsmail, düğünden önce bekarlığa veda partisi düzenlemeye kalkışırlar. Asiye, bu duruma bozulur. Nazike ve Zeliha’nın desteğiyle, gösterişli bir kına gecesi yapmaya hazırlanırlar. Komşularda gelir ve çok eğlenirler. Metinler gittikleri mekanda çok sıkılırlar. İsmail sahneye çıkıp kemençeyle şarkı söylemeye kalkar ve mekan sahibiyle aralarında kavga çıkar. Hüsnü de olaya dahil olur. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...