Tgrt Haber
07 Nisan 2017 16:02

'Birileri bu Boydakları koruyor!'

FETÖ'cü Boydak'ların talepleri üzerine kişisel banka hesaplarının üzerindeki tedbirin kalkması Medya Kritik'te gündeme geldi.

'Birileri bu Boydakları koruyor!'
fetö,boydak,medya kritik,

Gazeteci Yazar Cem Küçük alınan bu kararı sert bir dille eleştirdi. Küçük, ''Kayseri, FETÖ olayını en net çözemediğimiz illerden bir tanesidir. İzmir, Konya, Erzurum, istanbul'da çoğu yer temizlendi. En azından babaları alındı. Kayseri'nin babasıda bu Boydaklardır. Bunlar FETÖ'cü terörist bir ailedir. Boydakların 4 büyük şirketi daha var. Onlara neden kayyum atanmadı. Birileri bu Boydakları koruyor. 16 Nisan'dan sonra bu FETÖ'cuları kollayanlar görecekler. Kayseri Adliyesi'ne de yazıklar olsun'' diye konuştu.

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür'ün ''FETÖ’nün küçük ama etkili merkezi'' başlıklı makalesi hakkında konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, '' Uşak ilimiz FETÖ şehriymiş. Hepsi temizlenmiş'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...