Tgrt Haber
24 Şubat 2018 11:59

Bordo Bereliler 2 Afrin filmi ne zaman vizyona girecek? | Bordo Bereliler 2 Afrin fragmanı izle

Bordo Bereliler 2: Afrin filminin fragmanı ve tarihi merak konusu olmuştu. Meraklı bekleyiş sona erdi. Bordo Bereliler 2: Afrin vizyon tarihi açıklandı. Özel Kuvvetlere bağlı bordo bereli askerlerin terör örgütlerine yönelik yaptıkları operasyonu konu alan ve Afrin’de başlayıp, Bursa İnegöl’de son bulan “Bordo Bereliler 2: Afrin” adlı yeni sinema filminin çekimlerinin ardından vizyon tarihi ve fragmanı yayınlandı. İşte Bordo Bereliler 2 Afrin fragmanı. Tüm detaylar haberimizde mevcut.

Bordo Bereliler 2 Afrin filmi ne zaman vizyona girecek? | Bordo Bereliler 2 Afrin fragmanı izle
Bordo Bereliler 2 Afrin izle,,Bordo Bereliler 2 Afrin fragmani zle,,Bordo Bereliler 2 Afrin vizyon tarihi,

Senaryo aşamasının ve ön çalışmalarının temmuz ayında tamamlanan, çekimlerine ise geçtiğimiz aralık ayında başlanan “Bordo Bereliler 2: Afrin” filminin vizyon tarihi belli oldu. Film, 23 Mart’ta vizyona girecek. Yönetmenliğini Erhan Baytimur’un, senaristliğini Coşkun Gündoğdu ile Ayça Baytimur’un, yapımcılığını ise Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in (16 Yapım Medya), üstlendiği filmin fragmanı da yayınlandı.

Bordo Bereliler 2 Afrin filmi ne zaman vizyona girecek? | Bordo Bereliler 2 Afrin fragmanı izle

Bordo Bereliler 2: Afrin Fragmanı

Terör örgütlerine yönelik operasyonları anlatılıyor

Filmin senaryo aşaması ve ön çalışmaları geçen temmuz ayında tamamlandı. Çekimlerine geçen yılın aralık ayında başlanılan filmde; Cenk Ertan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cavit Çetin Güner, Kübra Dilara Çelen, Çiğdem Batur, Emel Dede, Ozan Güler, Oğuz Yağcı, Balamir Emren, Ergun Kuyucu, Gencer Güvercin, Mehmet Dindar, Erol Yavan rol alıyor. Filmin çekimleri Bursa'da yapıldı

Bordo Bereliler 2 Afrin filmi ne zaman vizyona girecek? | Bordo Bereliler 2 Afrin fragmanı izle

Filmin yapımcılığını ise Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem üstlendi. Özel Kuvvetlere bağlı bordo bereli askerlerin terör örgütlerine yönelik operasyonunu konu alan ve çekimleri Bursa İnegöl'de gerçekleşen filmde, çeşitli yerli üretim silahlar kullanıldı.

Özel Kuvvetlere bağlı bordo bereli askerlerin terör örgütlerine yönelik yaptıkları operasyonu konu alan ve Afrin’de başlayıp, Bursa İnegöl’de son bulan “Bordo Bereliler 2: Afrin” filmin çekimlerinde ise yüzde yüz yerli üretim silahlar kullanıldı. MPT-76 (Milli Piyade Tüfeği), MPT-55 ve MPT55-K (Milli Piyade Tüfeği), T40R tek atım bombaatar (launcher), JMK BORA-12 (Tam Profesyonel uzun menzilli keskin nişancı tüfeği) 40 mm tamburali bombaatar ve Canik 55 gibi Türkiye üretimi silahların kullanılan filmin ekibi sıcak gündemi de takip etti.

Filmin oyuncu kadrosunda ise Cenk Ertan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cavit Çetin Güner, Kübra Dilara Çelen, Çiğdem Batur, Emel Dede, Ozan Güler, Oğuz Yağcı, Balamir Emren, Ergun Kuyucu, Gencer Güvercin, Mehmet Dindar, Erol Yavan yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...