Tgrt Haber
22 Haziran 2017 16:48

Bunun gibi alçaklar bu ülkede rahat rahat dolaşmamalı

Fuat Uğur ve Cem Küçük, İstanbul Pendik'te şort giydiği için 21 yaşındaki Asena Melisa Sağlam'ı minibüste darp eden saldırgan Ercan K.'nın yaptığı şiddeti Medya Kritik'te konuştu.

Bunun gibi alçaklar bu ülkede rahat rahat dolaşmamalı
medya kritik,

Üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'a Pendik'te bir minibüste şort giydiği için saldıran Ercan K. hakkında düşüncelerini dile getiren Gazeteci yazar Fuat Uğur, ''Saldırgan halkı kin ve düşmanlığa tahrikten tutuklanmalı. Nasıl bir ruhsal ve delilik hali varsa artık. Yatsın biraz içerde aklı başına gelsin'' diye konuştu.

Bu tür durumlarda etrafta olan insanların bunun gibi sapıklara karşı daha duyarlı olmalarını belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''İnsanların daha fazla teyakkuzda olmaları lazım. Bazen ben görüyorum ve işitiyorum. Bazıları gerekten vatandaşlar tarafından derbest ediliyor. Hatta bazıları linçten son anda kurtarılıyor. Bu konuda herkes duyarlılığa sahip olmalı ve bu alçak sürüsünün hiç bir zaman bu ülkede rahat rahat dolaşmalarına izin verilmemeli'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...