Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Şubat 2018 14:58

Celal Şahin Öldü Mü? | Celal Şahin Kimdir ve neden hayatını kaybetti!

Celal Şahin hayatını kaybetti. Celal Şahin kimdir? Ne iş yapar? Müzikle mizahı birleştiren ve Türk halkının unutulmaz yıldızları arasında gösterilen Celal Şahin 93 yaşında hayata gözlerini yumdu. Futbol spikeri Onur Şahin'in de babası olan İşte Celal Şahin hakkında bilinmesi gerekenleri haberimizde derledik.

Celal Şahin Öldü Mü? | Celal Şahin Kimdir ve neden hayatını kaybetti!
celal şahin kimdir,celal şahin ne iş yapar

Bir döneme damgasını vuran Celal Şahin kimdir? Celal Şahin, Cumhuriyet döneminin ilk şovmenlerinden birisiydi. Kabataş Lisesi’nde okuyan Celal Şahin, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü’nden mezundur. 1925 doğumlu olan Şahin, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Celal Şahin Öldü Mü? | Celal Şahin Kimdir ve neden hayatını kaybetti!

FUTBOL SPİKERİ ONUR ŞAHİN'İN BABASI CELAL ŞAHİN KİMDİR?

Ünlü müzisyen hayatını kaybetti Bir döneme damga vuran; müzisyen, oyuncu, yönetme Celal Şahin hayatını kaybetti. Müzikla mizahı birleştiren TRT ekranlarında Türk halkını eğlendiren Şahin 93 yaşındaydı. 1925 doğumlu Şahin, akordeon gösterileriyle hafızlara kazınmıştı. Ünlü sanatçı aynı zamanda futbol spikeri Onur Şahin'in de babasıydı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...