Tgrt Haber
30 Mart 2017 14:52

Cem Küçük: Amerika'nın bu işin içinde olduğuna dair bir sürü delilim var!

Türkiye'nin gündemine oturan Adil Öksüz'ün ABD konsolosluğu tarafından arandığını köşesine taşıyan Türkiye Gazetesi yazarı Batuhan Yaşar'ın dünkü makalesi TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur ve Gazeteci Yazar Cem Küçük tarafından ele alındı.

Cem Küçük: Amerika'nın bu işin içinde olduğuna dair bir sürü delilim var!
cem küçük,fuat uğur,medya kritik,

İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Türkiye Gazetesi'ndeki dünkü yazısında; 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında firari olarak aranan Adil Öksüz'ün, 21 Temmuz 2016 tarihinde saat 10.22'de ABD Başkonsolosluğu adına kayıtlı numaradan arandığına dair kayıt olduğunu ortaya çıkarmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı Terörist Adil Öksüz hakkındaki iddianamenin tamamlandığı duyurulmuştu. Buna göre ABD Konsolosluğu tarafından yapılan yazılı açıklama ile 15 Temmuz darbe girişimini yöneten Öksüz'ü 21 Temmuz'da aradığını da doğrulamış oldu.

Bu konu hakkında konuşan Gazeteci Yazar Cem Küçük ''Bizim savcılığımız Adil Öksüz için ABD Konsolosluğu'nu arayıp vizesini iptal edin demeselerdi, Öksüz'ün vizesini iptal etmeyeceklerdi. Burada bizim savcılığımız büyük bir iş başarmış. Bunun altını çizmek isterim. ABD Konsolosluğu'nun yayınladığı İngilizce metinden anladığım Öksüz'ü arıyorlar ama ulaşamıyorlar. Ayrıca Amerika'nın bu işin içinde olduğuna dair bir sürü delilim var. Bu arama olayında bir şey yok. Benim aldığım bilgiler doğrultusunda bizim emniyet mensupları ABD Konsolosluğu'nu arayıp vizesini iptal edin diye aramışlar ve bunun üzerine vizesi iptal edilmiştir. Geçmişte aradıkları da olmuş. Konsolosluk ne kadar olmamış desede, olmuş. Onun da bir çok örneği var'' açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...