Tgrt Haber
19 Eylül 2017 12:34

Cem Küçük: Axel Springer ile ortaklığı devam ediyorsa Doğan yandı!

Gündemi belirleyen program Medya Kritik, yine dudak uçuklatan konularla izleyici karşısına çıktı. Fuat Uğur ve Cem Küçük’ün hazırlayıp sunduğu programda, Aydın Doğan'ın ortağı Axel Springer'in Alman ajanı Deniz Yücel'in de olduğu Alman tutukluların serbest bırakılması için Türkiye'ye baskı yapmayı amaçlaması gündeme geldi.

Cem Küçük: Axel Springer ile ortaklığı devam ediyorsa Doğan yandı!
alman,alman ajanı,aydın doğan,Axel Springer,deniz yücel,medya kritik,fuat uğur,cem küçük

Deniz Yücel'in BND ajanı olduğunu belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''BND ve Merkel'in bu konuda ısrarcı davranmasının sebebi ajanlarının bir gün konuşacağını ve her şeyi söyleyeceğini düşündükleri içindir. Zaten Yücel'in konuştuğu şeyler de var. Doğan'ın ortağı Springer'de doğrudan doğruya BND'ye bağlı. Alman ajanı Yücel'in kurtarılması için BND ve tüm alman medyası seferber olmuş durumdalar'' şeklinde konuştu.


Axel Springer'le Aydın Doğan'ın ortaklıklarının devam ettiğini belirten Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, ''Sabah gazetesinde gördüğüm haberde Springer'le Doğan'ın ortaklıkları devam ediyor. Ortaklıkları yoksa zaten sorun yok. Ortaklık devam ediyorsa o zaman Doğan yandı'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...