Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Şubat 2017 13:17

Cem Küçük: Bu alçak karikatürü çizen kişi derhal tutuklanmalı

Sözcü Gazetesi’nin mizah eki Gırgır Dergisi’nde yayınlanan ve Hazreti Musa’ya hakaret eden karikatür, Medya Kritik Programı’nda lanetlendi. Gazeteci Yazar Cem Küçük, karikatürü ahlaksız olarak niteleyip, çizenin de nefret suçu işlediğini belirterek, “Bu paçavra toplatılmalı, bunu çizen derhal tutuklanmalıdır” dedi.

Cem Küçük: Bu alçak karikatürü çizen kişi derhal tutuklanmalı
cem küçük, fuat uğur,medya kritik,

Sözcü Gazetesi’nin bu karikatürle Musevileri ve 4 hak dine inananları incittiğini kaydeden Küçük, Musevi derneklerinin bu karikatürü dünyaya yaymalarını istedi. Küçük, “Burada açıkça antisemitizm var. Bu CHP zihniyetidir. Bunu dünyaya göstersinler” dedi.  Küçük sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu paçavra toplatılmalı. Bu karikatürü yapan derhal tutuklanmalı ve kimse iş vermeyerek medeni ölü haline getirilmeli.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da karikatürün, “Bir peygambere galiz küfürler içeren, aşağılık ve nefret kusan bir yayın” olduğunu söyledi. İnsanların ateist olmalarının öneminin bulunmadığını ancak inananlara hakaret etmelerinin kabul edilemeyeceğini vurgulayan Uğur, alçak karikatürü çizene seslenerek, “Sen insan olamazsın. Bunu yayınlayanlar da insan olamaz” dedi. Uğur, bunun Türkiye’de mizah dergiciliğinin bittiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...