Tgrt Haber
28 Mart 2017 14:44

Cem Küçük: Bu kafayla gidilirse FETÖ beraat eder!

TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik’te bugün Sabah Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’nın bugünkü köşesinden paylaştığı ‘’İngiliz Raporu ve 15 Temmuz Politikası’’ adlı yazısı ele alındı.

Cem Küçük: Bu kafayla gidilirse FETÖ beraat eder!
medya kritik,fuat uğur,

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ‘‘Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 15 Temmuz darbesini domine etmiştir. Yönetmiştir, yönlendirmiştir. Ama bu darbe girişiminin FETÖ’cülerin stepnesi olan Kemalistler’de vardır. Bir takım rantçılar da ve yancılar da vardır’’ diye konuştu.

Gazeteci Yazar Cem Küçük Rasim Ozan Kütahyalı’nın bugünkü yazısı hakkında ise çarpıcı yorumlarda bulundu.

‘’Rasim Ozan Kütahyalı’nın ’İngiliz raporu ve 15 Temmuz politikası’ yazısında her şeyi özetlemiş. Onu da buradan tebrik ediyorum. İngilizlerde FETÖ yoktur demiyor. Başkaları da vardır. 12 Mart’ı, 12 Eylül’ü, 28 Şubat’ı FETÖ yaptı. Vehbi Koç’u FETÖ yönetirdi. 27 yaşında Gülen 12 Mart’ı mı yaptı? Bu kafayla gidilirse FETÖ bundan beraat eder’’  

‘’Fuat Doğu, Vehbi Koç ve Fetullah Gülen’in bir araya gelip yemek yedi’’ sözlerine ise Küçük, ‘’Devlet kayıtlarında böyle bir şey yok. Olsa zaten biz biliriz’’ diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...