Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2017 13:05

Cem Küçük: Bu manşeti atan Hürriyet Gazetesi ve Hande Fırat utanmıyor mu?

Hürriyet Gazetesi’nde “Karargah Rahatsız” başlığıyla cumartesi günü yayınlanan haber Medya Kritik Programı’nda “Skandal” olarak nitelendi. Gazeteci Yazar Cem Küçük, “Bu manşeti atan Hürriyet Gazetesi, Aydın Doğan ve Hande Fırat hiç utanmıyor mu?” diye sordu.

Cem Küçük: Bu manşeti atan Hürriyet Gazetesi ve Hande Fırat utanmıyor mu?
medya kritik,fuat uğur,cem küçük,hürriyet,

Hande Fırat efsanesi cumartesi sabahı itibarıyla bitmiştir” diyen Cem Küçük, “Burada kaynak olarak gösterilen general kim?” diye sordu. Programda Sabah Gazetesi’nden İbrahim Altay ve Türkiye Gazetesi’nden Fatih Selek’in yazılarını da okuyan Cem Küçük, “Gizli kaynağın neden kendini gizlediğini” merak ettiğini söyledi. Hande Fırat’ın birileri tarafından manipüle edildiğini düşündüğünü belirten Cem Küçük, şunları söyledi: “Eski darbecilerin galiba biti kanlandı. Orduda başörtüsü serbestisi kararının ardından Anadolu da hareketlilik varmış. Bazı evlerde ve bazı karargâhlarda ışıklar sabaha kadar yanıyormuş. Rahatsızsanız istifa edersiniz. Hükümet karar alırken size sormaz. Siz sadece memursunuz. Eğer başörtüsü kararını öne sürerek kıpırdanırsanız, başınız bir günde ezilir. İsterseniz, deneyin görün

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, haberle ilgili akademisyen Mehmet Hakan Sağlam’ın suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Hürriyet Gazetesi’nin manşetinin skandal olduğunu kaydeden Uğur, “Hande Fırat tam anlamıyla manipüle edilmiştir. Eleştirilen konu, gazetenin iç sayfasındaki manşetidir. Hande Fırat çıkıp içerideki manşeti ben atmadım diyebilir mi merak ediyorum” dedi. Darbe heveslilerinin başının ezileceğini kaydeden Uğur, “Yapmaları gereken hükümete itaat etmeleridir. Yapacakları her türlü hareket vatan hainliğidir” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...