Tgrt Haber
10 Şubat 2017 12:42

Cem Küçük: Bu rezalet ötesi program derhal yayından kaldırılmalı

Kanal D’de yayınlanan ‘Kısmetse Olur Programı’nda gelin adaylarından birinin babasının öldüğü yolundaki haberin canlı yayında verilmesine tepkiler büyüyor. Medya Kritik Programı’nda konuyu ele alan Gazeteci Yazar Cem Küçük, “Bu rezalet ötesi bir program, derhal yayından kaldırılmalı” dedi.

Cem Küçük: Bu rezalet ötesi program derhal yayından kaldırılmalı
cem küçük,fuat uğur,medya kritik,tgrt haber,

Programda milli ve manevi değerlerin, Müslümanlığın ayaklar altına alındığını belirten Cem Küçük, “RTÜK’e sesleniyorum, bu nedir? Buna ne ceza vereceksiniz?” dedi. Yayının rezalet ötesi olduğunu kaydeden Küçük, “Bu programın derhal yayından kaldırılması lazım” diye konuştu.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da, Kısmetse Olur Programı’na büyük tepki göstererek, “Bu kadar pespayeliği ve rezaleti bugüne kadar görmemiştim. Sonunda ölüm gibi kutsal ve acı veren bir olayın reyting malzemesi yapıldığına şahit olduk” dedi. Uğur, “Tek kelime ile rezilliğin pespayeliğin dibini bulmuşlar” diye konuştu..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...