Tgrt Haber
17 May 2017 12:58

Cem Küçük: Bu tür hadsiz laflara gerek yok

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında, Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur ve Gazeteci Yazar Cem Küçük, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı saygısızlık konuşuldu.

Cem Küçük: Bu tür hadsiz laflara gerek yok
cem küçük, fuat uğur, selçuk özdağ, saygısızlık, iha muhabiri,

Medya Kritik'te Selçuk Özdağ'ın İHA muhabirine yaptığı saygısızlığı değerlendiren Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur konu ile ilgili olarak şunları söyledi; Bu olay biraz can sıkıcı, dün Soma maden faciasının yıldönümü vardı. İzmir'den bizim İHA muhabiri arkadaşlarımız Halil ve Ceren Soma'ya gitti, anma programına katıldılar. Bir sürü milletvekili de vardı, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ da oradaydı. Muhabirlerimiz Selçuk Özdağ'ı gözden kaçırmışlar ve kargaşaya gelmiş, oradan danışmanları Özdağ'ın TGRT Haber'e ulaşmışlar, TGRT Haber ve İHA'dan destek istemişler, 'Diğer vekillerle röportaj yapıldı, bizi neden ihmal ettiniz?' diye.

"SELÇUK ÖZDAĞ DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ"

Selçuk Özdağ daha sonra camiye geçmiş, onlar da peşinden gidip röportaj yapmak istemişler. Daha sonra kalabalığın içinden bir ses, Özdağ'ın sesi mi bu bilmiyorum. Çirkin ve yüksek bir ses tonuyla şöyle demiş; Size yakışıyor mu, siz bizi takip etmeye mecbursunuz, sizin maaşınızı biz veriyoruz, İHA'nın maaşını biz veriyoruz, biz olmazsak maaşınızı alamazsınız. Arayayım mı Mücahid Ören'i' diye çıkışmış. Ekip üzülmüş ama her şeye rağmen röportajı yapmış dönmüş, meğerse daha önce Selçuk Özdağ İHA muhabirlerine daha önce de bu çıkışları yapmış' dedi.

"SELÇUK BEY, KOÇ'UN ÖĞÜTÜNDEKİ GİBİ DAVRANAMAMIŞ"

Gazeteci Yazar Cem Küçük ise konu hakkında şunları söyledi; Şunu söylemek lazım oradaki muhabir arkadaş diyelim ki Selçuk Özdağ'ı unutmuş, bir şey olmuştur olabilir. O esnada Selçuk Bey camiye gidip geliyor ve orada yapılıyor röportaj, orada bu sözler söyleniyor ama bu sözlerin söylenmemesi gerekir. İşte Mücahid beye söyleriz, maaş durumu bunlar hoş şeyler değil. Bunlara da en çok AK Partililer dikkat ediyordur, Selçuk Bey'in de dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum. Rahmi Koç'un, Vehbi Koç'un çocuklarına bir öğütü var, 'Bir şeye sinirlenip karar vermeden önce 48 saat bekleyin' diye. Demek ki Selçuk Bey bu durumu yapamamış.

"SELÇUK BEY'İN TEPKİSİ SERT VE GEREKSİZ"

Selçuk Bey'i ben bir televizyonda gördüm, '12 Mart'ta FETÖ parmağı var' gibi yorumlar yapıyordu, bence bu yorumları da bıraksın. İHA muhabirlerine burada bunların da yapılmaması gerekir. Öyle kolay değil insanların ekmekleriyle oynamak, bu tepkiye gerek yok. Selçuk Bey'in tepkisi çok sert ve gereksiz bir tepki' dedi.

"MUSTAFA DESTİCİ DE YAPMIŞTI"

Daha sonra Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, daha önce İHA'ya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin kürsünden yaptığı saygısızlığı hatırlatarak; Mustafa Destici biliyorsun kızımız vardı muhabir onu da terslemişti ve daha sonra soğukkanlı ve iyi bir şekilde telafi etmişti' dedi.

"İHA'NIN MAAŞINI MÜCAHİD BEY VERİYOR"

Gazeteci Yazar Cem Küçük ise; Bu arada İHA'nın maaşını Selçuk Bey vermiyor. İhlas Haber Ajansı'nın maaşlarını patronları, sahipleri Mücahid Bey veriyor. Selçuk Özdağ vermiyor, bunun da altını çizelim. Bu tür hadsiz laflara gerek yok' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...