Tgrt Haber
07 Haziran 2017 15:08

Cem Küçük: Bylock kullanan valiler varsa ve savcılar bu isimlere dokunamıyorsa bu olay hükümet indirir!

Fuat Uğur ve Cem Küçük, Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'nın bugünkü köşesinden yazdığı yazı Medya Kritik'te ele alındı.

Cem Küçük: Bylock kullanan valiler varsa ve savcılar bu isimlere dokunamıyorsa bu olay hükümet indirir!
medya kritik,fuat uğur,

Fatih Altaylı'nın yazısındaki 'ByLock kullanan valilere savcının dokunamadığı' bölümü hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Buradan, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman ve İstanbul Başsavcısı İrfan Fidan'a sesleniyorum. Bu isimler FETÖ'yle mücadelede elini taşın altına fazlasıyla koymuş kişilerdir. Buna ben şahidim, yaptıkları ortadadır. Fatih Altaylı'yı çağırıp bu savcının adını alabilirler. Savcının adı alındıktan sonra aranıp 'Bu işlem yapamadığınız, valiler kimdir?' diye sorulabilir. Bu hemen ortaya çıkar'' diye konuştu.

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programından Altaylı'ya seslenen Küçük, ''Sen o savcının adını söyleyemiyorsan, bana söyle ben Ankara'ya söylerim. Oradakiler gereğini yapar. Buna da adım gibi eminim. Görevde 12 tane ByLock'çu var, ve bunlar hakkında işlem yapılmıyor. Bu olay hükümet indirir'' dedi.

Konu hakkında fikirlerini dile getiren Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Bir savcı eğer ByLock olduğu ve 1800 mesajlaşma yaptığı halde, işlem yapamıyorsa ve bunu da ima ederek hükümete bağlıyorsa suç işliyordur'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...