Tgrt Haber
08 Haziran 2017 14:48

Cem Küçük: Can Kıraç'ın yerinde olsam o kitabı yakarım!

Fuat Uğur ve Cem Küçük, FETÖ medya yapılanmasına yönelik soruşturmada ByLock kullanıcısı olduğu anlaşılan Milliyet eski muhabiri Mehmet Gündem'in ismi Medya Kritik'te ele alındı.

Cem Küçük: Can Kıraç'ın yerinde olsam o kitabı yakarım!
fetö,can kıraç,

Can Kıraç'ın 90'ıncı yaşı vesilesi ile 'Antika Adam' ve 'Eldivensiz Adam' isimli kitap hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Koskoca Koç Holding ailesinden Can Kıraç'ın kitabını FETÖ'cü Mehmet Gündem yazmış. Gündem, net FETÖ'cüdür. Kimse kendini kandırmasın. Koç Holding nasıl bu isme bu biyografiyi yazdırır. Kıraç'ın yerinde olsam o kitabı yakarım. Can Kıraç'ın en yakın arkadaşı Aydın Doğan'dır. Rüstem Eyüboğlu'nun kitabınıda Gündem yazdı. Ayrıca Gündem'i Can Kıraç'a Aydın Doğan'ın tavsiye ettiğide söyleniyor. İnan Kıraç ve Can Kıraç da Mustafa Koç'la ilgili bir anı kitabı hazırlatmak istiyorlar ve onu da Gündem'e yaptırmak istemişler. Bu kadar adam var nasıl oluyor da Gündem'i bulabiliyorlar. Bu işte bir tuhaflık var'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...