Tgrt Haber
17 May 2017 14:10

Cem Küçük: Elif Şafak'ın kitaplarını halen satacak mısınız?

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Medya Kritik programında Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur ve Gazeteci Yazar Cem Küçük, Elif Şafak'ın İngiliz yayın kuruluşu BBC ekranlarında Türkiye'yi karalaması hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cem Küçük: Elif Şafak'ın kitaplarını halen satacak mısınız?
cem küçük, elif şafak, tgrt haber, medya kritik,

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur ve Cem Küçük, Elif Şafak'ın BBC ekranlarında Türkiye hakkında yaptığı çirkin açıklamalar hakkında şunları söyledi;

Fuat Uğur: Senin bir FETÖ'cü daha var Londra'da onun da karısı Elif Şafak, BBC'ye konuşmuş. Kraliçeden ödül alırken konuşmuş, BBC'ye de 'Ben Londralıyım' demiş' dedi.

"ELİF ŞAFAK'IN KİTAPLARINI HALEN SATACAKMISINIZ?"

Cem Küçük yaptığı açıklamada şunları söyledi; Şimdi ben bir şey söylemek istiyorum bu Elif Şafak'ın kocası Eyüp Can net FETÖ'cü. Benimde davam kocasıyla halen sürüyor, adamın hakkında tutuklama kararı var ve Eyüp Can'ın FETÖ'cü olduğunu bilmeyen yoktur. Elif Şafak neler söylüyor Türkiye hakkında? Derin Tarih dergisini raflardan indiriyorlar, tutuklamalar, gözaltılar oluyor. Ben Kültür Bakanlığımıza sesleniyorum ve kitapçılara sesleniyorum, Türkiye'yi karalayan, Türkiye aleyhine propaganda yapan, FETÖ'nün yanında duran, FETÖ'cü biriyle evli bu kadının kitaplarını satacakmısınız halen? Doğan Yayınları'na sesleniyorum, bak Türk devleti aleyhine faaliyet yürüten ve saldıran bu kadının kitaplarını halen basacakmısınız? Bizim milletin aklına bu gelmiyor, bunun kitaplarını neden protesto etmiyorsunuz? Kültür Bakanlığı bunun kitaplarını almasın. Bu kadının kitaplarını halen Kültür Bakanlığı alırsa, isimleri kitaplıklar da geçerse ne olacak. Elif Şafak'ın kitabını D&R basmasın, bu kadının kitabını neden basıyorsunuz? Derin Tarih'e bunu yapıyorsunuz da, bu şahısa neden yapmıyorsunuz? Türkiye'ye hakaret ediyor, diktatörlük suçlaması yapıyor, kocası FETÖ'cü, şu kadını protesto etmek kimsenin aklına gelmiyor. Mustafa Armağan'ın, Yavuz Bahadıroğlu'nun kitapları her yerden indiriliyor, söyleşileri iptal ediliyor o zaman bununkileri de iptal edeceksiniz' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...